Τελικά ο Εμενίκε δεν έλεγε ψέματα στον Ολυμπιακό

Κάποιοι τον κατηγόρησαν για αδιαφορία. Άλλοι πως δεν τα έδινε όλα στις προπονήσεις. Ο ίδιος παραπονιόταν για ενοχλήσεις στο γόνατο. Τελικά, αν πιστέψουμε τους Ισπανούς, ο Εμάνουελ Εμενίκε έλεγε την... αλήθεια και θα αργήσει πολύ να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δυο είναι τα ερωτήματα που προκύπτουν μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα των Ισπανών που αναφέρει πως ο Εμενίκε έχει χρόνιο πρόβλημα στο γήπεδο. Πρώτον, πως δεν το πρόσεξαν στον Ολυμπιακό. Δεύτερον, ο παίκτης δικαιολογημένα δεν μπορούσε να... φορτσάρει και να βοηθήσει τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Ο 30χρονος επιθετικός αποχώρησε τον Γενάρη με προορισμό την Λας Πάλμας, έτσι ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να... ξεφορτωθεί εν μέρει το συμβόλαιο του ο Ολυμπιακός.

Με το που πάτησε το πόδι του στην Ισπανία, αμέσως δημοσιεύματα έκαναν την εμφάνιση τους που σχολίαζαν πως είναι υπέρβαρος και... ανέτοιμος. Το χειρότερο όμως ήρθε το Σάββατο. Σύμφωνα με την "Canarias7", ο Εμενίκε έχει χονδροπάθεια στο γόνατο και πρέπει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, αν θέλει να διορθώσει το πρόβλημα του και να αγωνιστεί ξανά σε υψηλό επίπεδο.

Τι σημαίνει αυτό; Σύμφωνα με τους Ισπανούς πάντα, χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ αναμένεται να λείψει τουλάχιστον έξι με οκτώ μήνες αν όλα πάνε καλά. Σε αντίστοιχες περιπτώσεις πάντως και λόγω ηλικίας το χρονικό διάστημα μεγαλώνει.

Ο παίκτης αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα, καθώς "ανήκει" στον Ολυμπιακό, έτσι ώστε να παρθούν οι τελικλες αποφάσεις. Μάλιστα ο Εμενίκε ζήτησε συγγνώμη από την διοίκηση της Λας Πάλμας που δεν μπορεί να βοηθήσει στην προσπάθεια παραμονής.

Να λοιπόν που έλεγε την αλήθεια από την αρχή...

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK