Τελικά ο Ντόντσιτς ήταν έτοιμος για τον Σπανούλη, όχι όμως για τον Ολυμπιακό

Ο Λούκα Ντόντσιτς έδειξε να... φοβάται τον Βασίλη Σπανούλη με δήλωση του σε μίνι ντοκιμαντέρ της Ευρωλίγκα, όμως στο μεταξύ τους παιχνίδι άφησε τον "Kill Bill"... άποντο! Ο Ολυμπιακός πάντως θριάμβευσε (VIDEO).

Τελικά ο Ντόντσιτς ήταν έτοιμος για τον Σπανούλη, όχι όμως για τον Ολυμπιακό

Θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ευρώπη και όλοι περιμένουν πότε θα κάνει το άλμα στον μαγικό κόσμο του NBA. Μέχρι τότε, ο Λούκα Ντόντσιτς κάνει... παπάδες στην Ευρωλίγκα βοηθώντας την Ρεάλ μάλιστα να μπει σε τροχιά πρόκρισης με πλεονέκτημα έδρας!

Πριν από περίπου ένα μήνα, ο 19χρονος φόργουορντ της "βασίλισσας" συμμετείχε σε μίνι ντοκιμαντέρ της Ευρωλίγκα με τίτλο: " Luka Doncic: The Future is Now ". Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, ο Σλοβένος άσος παίζει Xbox One με ένα φίλο του και συζητάνε.

Κάποια στιγμή η κουβέντα πήγε στον Ολυμπιακό και τον Βασίλη Σπανούλη με αφορμή το παιχνίδι της Ρεάλ με τους "ερυθρόλευκους στις 9/2. Ο Ντόντσιτς, όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς, ήταν... συγκρατημένος.

- " Την Παρασκευή (εννοεί στις 9/2) θα είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις τον Σπανούλη και τον Ολυμπιακό;"

- " Κοίτα, πάντα είμαι έτοιμος, αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Σπανούλης έτσι δεν είναι;"

- " Αλήθεια είναι, αλλά όλοι ξέρουμε και ποιος είναι ο Λούκα Ντόντσιτς επίσης".

- " Ναι, ας το ελπίσουμε".

Το παιχνίδι βέβαια ήταν μία άλλη ιστορία. Ο Βασίλης Σπανούλης έμεινε άποντος στα 20:28 λεπτά που αγωνίστηκε, ενώ ο Ντόντσιτς μέτρησε 27 πόντους, 2 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Ο Ολυμπιακός βέβαια πέρασε με διπλό από την Μαδρίτη κερδίζοντας 80-79.

News 24/7

24MEDIA NETWORK