Τέλος Ιουλίου free o Φυτανίδης (αν και εφόσον)

Ποια είναι η ημερομηνία-ορόσημο για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του Σωκράτη Φυτανίδη και τι σκέφτεται να κάνει με την προσφυγή του ο Μακεδόνας κεντρικός αμυντικός.

Τέλος Ιουλίου free o Φυτανίδης (αν και εφόσον)
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σωκράτης Φυτανίδης θα πρέπει να περιμένει ακόμη μερικές ημέρες για να αρχίσει να οργανώνει το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Σε περίπτωση που εμμείνει στην προσφυγή που έχει καταθέση κατά της ΠΑΕ Ατρόμητος (σενάριο το οποίο είναι και το πιο πιθανό όπως αναφέρουν οι πληροφορίες), ο Μακεδόνας στόπερ θα πάρει χαρτί "ελευθερίας" στα χέρια του όχι νωρίτερα από τις 29 Ιουλίου.

Το χαρτί αυτό θα αναφέρει ότι επειδή ακριβώς έχει προσφύγει στα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ θα είναι ελεύθερος να αναζητήσει την επόμενη ομάδα της σταδιοδρομίας του (με το εξωτερικό να έχει τις περισσότερες πιθανότητες).

Μέχρι τότε οι εκπρόσωποί του μπορούν να κάνουν μόνο ανεπίσημες βολιδοσκοπήσεις και παρασκηνιακές επαφές έχοντας ουσιαστικά τα χέρια τους δεμένα (αλλά μόνο για λίγο). Σε 13 ημέρες όμως, αν τα πράγματα εξελιχθούν όπως θέλει η πλευρά του παίκτη, όλα θα είναι διαφορετικά.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK