Θα τσεκάρει τους "Βλάχο" και Κουρμπέλη ο Σκίμπε!

Ο Μίκαελ Σκίμπε θα παρακολουθήσει δια ζώσης το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, όχι μόνο όμως, για τους διεθνείς των "αιώνιων" και τον Ζέκα αφού θα έχει στραμμένο το βλέμμα του ειδικά σε δύο "πράσινους". Τι έχει στο μυαλό του ο Ομοσπονδιακός τεχνικός;

Θα τσεκάρει τους "Βλάχο" και Κουρμπέλη ο Σκίμπε!

Θα γεμίσει από σκάουτ και "μάτια" ξένων ομάδων την προσεχή Κυριακή (19/3) το "Απόστολος Νικολαΐδης", στο μεγάλο ντέρμπι των "αιωνίων". Όπως δηλαδή… παραδοσιακά γίνεται σ’ όλα τα μεγάλα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος, τα οποία τραβούν την προσοχή συλλόγων από το εξωτερικό, που έρχονται να "τσεκάρουν" παίκτες.

Εκεί στα… ορεινά των VIP του γηπέδου της Λεωφόρου ωστόσο, θα βρίσκεται και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ελλάδας, Μίκαελ Σκίμπε. Όχι μόνο για να δει δια ζώσης τους διεθνείς των δύο ομάδων ή τον Ελληνα πλέον Κάρλος Ζέκα που (προ)ετοιμάζεται για την πρώτη διεθνή κλήση του, αλλά και υποψήφιους… μελλοντικούς παίκτες της "γαλανόλευκης". Σ’ αυτό το "γκρουπ", λοιπόν, ανήκουν τόσο ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, που έχει κερδίσει με το… σπαθί του τη φανέλα του βασικού γκολκίπερ του Παναθηναϊκού το τελευταίο τετράμηνο, όσο και ο Δημήτρης Κουρμπέλης ( προσωπική μεταγραφή Ουζουνίδη τον Γενάρη, απο τον Αστέρα).

Για τον "Βλάχο", μάλιστα, δεν αποκλείεται να γίνει και η μεγάλη… κίνηση και να κληθεί για να πλαισιώσει την τριάδα των πορτιέρε που θα καλέσει ο Ομοσπονδιακός, μετά (και) τον τραυματισμό του Ορέστη Καρνέζη, που θα του στερήσει την παρουσία του στον αγώνα της 25ης Μαρτίου με το Βέλγιο στις Βρυξέλλες.

Ο Καπίνο άλλωστε προέρχεται από τραυματισμό, ο Γλύκος δεν έχει δείξει να είναι και στην καλύτερη δυνατή "φόρμα",ενώ πλέον εκτός απ’ τον Βλαχοδήμο υπάρχουν ακόμη τόσο ο Κυριακίδης του Παναιτωλικού (που είχε ξανακληθεί), όσο και ο Γιαννιώτης του Πανιωνίου ενώ είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν… εκπλήξεις τύπου Μπάρκα.

Σε ό,τι αφορά δε τον Κουρμπέλη, ο Σκίμπε έχει πολύ καλή άποψη για την αξία του, παρακολουθεί με ικανοποίηση την πρόοδό του στους «πράσινους» και δεν αποκλείεται να βρίσκεται στις επόμενες κλήσεις των προκριματικών του μουντιάλ, αφού έχει μπει στο «μικροσκόπιο» του Γερμανού προπονητή…

ΓΟΥΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK