"Θέλουμε άλλον, όχι τον Νούιτινγκ"

Με αφορμή δημοσιεύματα στο Βέλγιο σύμφωνα με τα οποία ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό της Άντερλεχτ, Μπραμ Νούιτινγκ, αλλά η απάντησή του είναι αρνητική, υπήρξε διευκρίνιση από την πλευρά των "ερυθρολεύκων".

United's Jesse Lingard, left, vies for the ball with Anderlecht's Ivan Obradovic and Bram Nuytinck, right, during a Europa League quarterfinal first leg soccer match between Anderlecht and Manchester United at the Constant Vanden Stock stadium in Brussels, Thursday, April 13, 2017. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Bram Nuytinck AP

Όπως ξεκαθαρίστηκε από αρμόδιες πηγές του συλλόγου για τον αριστεροπόδαρο Ολλανδό στόπερ, δεν υπήρξε καμία άρνηση επειδή δεν προηγήθηκε κάποια πρόταση από την πλευρά τους. Συγκεκριμένα ειπώθηκε πως "ο Νούιτινγκ δεν μπορεί να πει "όχι" σε μας, επειδή δεν είναι ο αμυντικός που θέλουμε".

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με βελγικά δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών ο Μπένσικ Χάσι φέρεται να ασχολήθηκε με τη συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς γνωρίζει τον παίκτη από την κοινή τους θητεία στην ομάδα των Βρυξελλών, ωστόσο, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έσπευσαν να ξεκαθαρίσουν πως δεν είναι αυτός ο κεντρικός αμυντικός που τους ενδιαφέρει...

News 24/7

24MEDIA NETWORK