Τι διαρρέει η πλευρά του Τσουκαλά για τον Παναθηναϊκό

Ο Σταύρος Τσουκαλάς έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης και ο δρόμος για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό είναι πλέον... ορθάνοιχτος. Τι λέει η πλευρά του παίκτη για το "πράσινο" ενδιαφέρον και τι περιμένει ο ίδιος προτού υπογράψει.

Τι διαρρέει η πλευρά του Τσουκαλά για τον Παναθηναϊκό
tsoukalas asteras panathinaikos EUROKINISSI

Το βράδυ της Τρίτης το Contra.gr σας ενημέρωσε για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού τόσο για τον Ρώσο επιθετικό Πανιουκόφ, όσο και αυτό για τον Σταύρο Τσουκαλά, με την περίπτωση του δεύτερου να απασχολεί υπό... προϋποθέσεις.

Λίγες ώρες αργότερα ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον 29χρονο μέσο που πλέον έχει το... ελεύθερο να υπογράψει στην ομάδα της αρεσκείας του. Το Contra.gr... σκάλισε λίγο παραπάνω την υπόθεση από το περιβάλλον του έμπειρου ποδοσφαιριστή και επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

Όχι απλά υπάρχει διάθεση για συνεργασία, αλλά έχουν γίνει ήδη οι πρώτες συζητήσεις μεταξύ των δυο πλευρών! Ο ποδοσφαιριστής γνωρίζει την κατάσταση που θα συναντήσει στον Παναθηναϊκό σε μία ενδεχόμενη συνεργασία, οπότε αν υπογράψει θα είναι κάτι παραπάνω από υποψιασμένος και.. ενημερωμένος.

Βέβαια οι "πράσινοι" δεν παίζουν μόνοι τους... μπάλα για τον Τσουκαλά. Τον παίκτη θέλει η... μισή Super League Σουρωτή, ενώ ο ίδιος αναμένει το επόμενη διήμερο κάποιες προτάσεις από το εξωτερικό. Στόχος του πάντως είναι να αγωνιστεί σε μία ομάδα που θα έχει χρόνο συμμετοχής και αν αδειάσουν θέσεις στο ρόστερ του "τριφυλλιού" μπορεί να παίζει ακόμα και... βασικός!

Όπως στην περίπτωση του Βαγγέλη Οικονόμου έτσι και σε αυτή του Τσουκαλά το όνομα του Παναθηναϊκού παίζει μεγάλο ρόλο. Με χρήματα ή χωρίς...

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK