Τι είπε ο Πιόλι για τον Γιόβετιτς πριν το Μίλαν-Ίντερ

Τα ιταλικά ΜΜΕ εμφανίζουν τον Στέφαν Γιόβετιτς ως στόχο αρκετών ομάδων εντός και εκτός Ιταλίας όμως ο Στέφανο Πιόλι τον υπολογίζει κανονικά για την Ίντερ!

Τι είπε ο Πιόλι για τον Γιόβετιτς πριν το Μίλαν-Ίντερ

Μίλαν, Φιορεντίνα, Γουέστ Χαμ αλλά και Παναθηναϊκός είναι μεταξύ των ομάδων που έχουν ακουστεί ως υποψήφιοι μνηστήρες του Στέφαν Γιόβετιτς όμως δεν αποκλείεται όλοι τους να μείνουν στα... κρύα του λουτρού.

Μπορεί ο Μαυροβούνιος άσος να μην έχει παίξει φέτος ούτε λεπτό στην Ίντερ αφού δεν υπολογιζόταν από τον Φρανκ Ντε Μπουρ όμως ο διάδοχός του στον πάγκο των "νερατζούρι" Στέφανο Πιόλι δηλώνει πως θα του δώσει την ευκαιρία να δείξει την αξία του.

Τουλάχιστον αυτό ομολόγησε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έδωσε την Παρασκευή (18/11) ενόψει του κυριακάτικου "Derby della Madonnina" με την Μίλαν.

Τι είπε ο Πιόλι για τον Γιόβετιτς πριν το Μίλαν-Ίντερ

"Ο Γιόβετιτς; Πιστεύω πως έχει εξαιρετικές αρετές όπως και οι άλλοι συμπαίκτες του που αγωνίζονται στην ίδια θέση. Έχω πάρα πολλές επιλογές και οι επιλογές μου θα εξαρτηθούν από την καθημερινή δουλειά και τον αντίπαλο που θα έχουμε απέναντί μας.

Όλοι όσοι θα δουλεύουν με έναν συγκεκριμένο τρόπο θα έχουν τις πιθανότητές τους και ο Στέφαν δουλεύει πολύ καλά. Για αυτό τον θεωρώ έναν σημαντικό παίκτη", δήλωσε -σε ερώτηση που του έγινε για τον Μαυροβούνιο- ο Ιταλός τεχνικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ομάδα-θρύλος πάει για "κόλπο γκρόσο" με Γιόβετιτς!
Με αυτόν τον παίκτη ανταλλάσει τον Γιόβετιτς η Ίντερ
Και Γιόβετιτς και Μέλο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK