Τι εκμυστηρεύτηκε για ΑΕΚ και Αραούχο ο πατέρας του

Το ταξίδι του πατέρα Αραούχο στην Ελλάδα, η παρουσία του στο ΟΑΚΑ για να δει το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τι αποκάλυψε για τον γιο του που μπορεί να επηρεάσει το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Τι εκμυστηρεύτηκε για ΑΕΚ και Αραούχο ο πατέρας του
araujo pateras

Έναν ακόμα λόγο για νιώθει χαρούμενος έχει ο Σέρχιο Αραούχο κι αυτός αφορά τον πατέρα του, Γκιγέρμο Μιγκέλ Ροντρίγκες, ο οποίος βρέθηκε την Κυριακή (2/4) στις κερκίδες του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει μαζί με.. εκλεκτή παρέα το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό.

Στο πλευρό του δυο φίλοι του και ο πρώην σκάουτ της Ένωσης ( και νυν μάνατζερ-φύλακας άγγελος των Αραούχο - Πατίτο), Ντε Μπαρτόλο ο οποίος έχει από κοντά τον Αργεντινό επιθετικό.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο πατέρας του Αραούχο εκμυστηρεύτηκε στο περιβάλλον του πως ο γιος του περνάει καλά στην Ελλάδα και αυτός είναι ο λόγος που... πετάει αγωνιστικά και έχει αφήσει πίσω του τα πρόσφατα προβλήματα που αντιμετώπισε στην Ισπανία.

Είναι ένας παράγοντας που ίσως παίξει ρόλο στο μέλλον του νεαρού στράικερ το καλοκαίρι, όταν και τελειώνει ο δανεισμός του στην ΑΕΚ και θα πρέπει να επιστρέψει στην Λας Πάλμας.

Μία μεταγραφή στην οποία επίσης ρόλο έπαιξε ο Ντε Μπαρτόλο.

Α.ΓΕΩ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK