"ΕΚΡΗΞΗ": Τι συνέβη με τον Ουζουνίδη στα αποδυτήρια και δεν πήγε να μιλήσει

Ούτε στο post interview ούτε στη συνέντευξη Τύπου ήταν παρών ο Μαρίνος Ουζουνίδης, με αποτέλεσμα τον Παναθηναϊκό να εκπροσωπήσει ο Σπύρος Μαραγκός. Τι συνέβη όμως στα αποδυτήρια και σε τι κατάσταση ήταν ο Έλληνας κόουτς; Όλες οι λεπτομέρειες στο αποκαλυπτικό παρασκήνιο του Contra.gr.

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ουζουνίδης EUROKINISSI

Ο Σπύρος Μαραγκός ήταν η ασπίδα του Μαρίνου Ουζουνίδη μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά. Το 3-2 άφησε το τριφύλλι χωρίς εκτός έδρας επιτυχία στο πρωτάθλημα και ο Εβρίτης προπονητής δεν κάθισε καν να μιλήσει στην κάμερα NOVA, φεύγοντας άρον-άρον για τ' αποδυτήρια. Εκεί που έμεινε και καθ' όσον διαρκούσε η συνέντευξη Τύπου.

Τι συνέβη;

Ο Ουζουνίδης ήταν τρομερά εκνευρισμένος με την εξέλιξη του αγώνα που δεν είχε καμία όρεξη για δημόσιες κουβέντες. Ίσως δεν ήθελε να πει κάτι που θα επηρεάσει τ' αποδυτήρια και επέλεξε να μείνει μακριά από τις κάμερες.

Μάλιστα, ο κόουτς του τριφυλλιού μετά το τρίτο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του και τις μαζεμένες (δύο) αλλαγές που έκανε στο 55ο λεπτό βυθίστηκε στον πάγκο του. Χώθηκε μέσα στο μπουφάν του και χάθηκε στις σκέψεις του για περίπου δεκαπέντε λεπτά, όταν και μείωσε ο Λουντ στο 71ο λεπτό. Μόνο τότε σηκώθηκε και φώναξε προς τους παίκτες του να συνεχίσουν.

Μετά το τέλος του αγώνα πάντως δεν είχε όρεξη για τίποτε. Ήταν πολύ εκνευρισμένος και κλείστηκε μόνος του στο καμαράκι του προπονητή στα αποδυτήρια, όπου τα... έσπασε όλα και ούρλιαζε μόνο του για την εικόνα της ομάδας και τα όσα είδαμε στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν μίλησε καθόλου με τους παίκτες του και ορισμένοι ίσως το εξέλαβαν ως... σκέψη παραίτησης. Πάντως κάτι τέτοιο δεν υπάρχει.

Έμεινε για λίγη ώρα στα αποδυτήρια μαζί με τους συνεργάτες του, τον Μπλένταρ Κόλα, τον Σπύρο Μαραγκό και τον Νίκο Γιάγκο και έκαναν μια κουβέντα, ενώ μπήκαν τελευταίοι στο πούλμαν της επιστροφής. Κατά την αναχώρησή του κάποιος ρώτησε τον Ουζουνίδη αν είναι όλα καλά, με τον κόουτς του τριφυλλιού να ψελλίζει "τι καλά" και να αναχωρεί με σκυμμένο το κεφάλι.

ΓΟΥΛ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK