Τι ζητάει μέχρι την Παρασκευή ο Βασιλειάδης

Οι ομάδες "καίγονται" να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα, η NOVA ετοιμάζεται να πατήσει το κουμπί με τα "πυρηνικά" (ρήτρες) και ο Γιώργος Βασιλειάδης περιμένει απαντήσεις από την Super League Σουρωτή για να έχουμε σέντρα το επόμενο Σάββατο.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
camera gipedo EUROKINISSI

Σε μία κλωστή κρέμεται η ομαλή διεξαγωγή της φετινής περιόδου στην Super League Σουρωτή. Ένα πρωτάθλημα που ξεκίνησε με τις καλύτερες των προϋποθέσεων, όμως στο τέλος, δυστυχώς, θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό στις δικαστικές αίθουσες.

Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα του συνεταιρισμού. Άλλο... καίει και έχει να κάνει με το οικονομικό. Η πλευρά της NOVA ξεκαθάρισε πως αν δεν γίνει σέντρα μέχρι το τέλος του μήνα, τότε θα κάνει χρήση των ρητρών που έχει στη σύμβαση της με τη λίγκα.

Τι σημαίνει αυτό; Μείον 1.500.000€ για κάθε αγωνιστικό... τριήμερο που χάθηκε. Αν δηλαδή δεν γίνει σέντρα ούτε στις 31/3, τότε το ποσό θα φτάσει τα 3.000.000€! Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό ενόψει αδειοδοτήσεων και άλλων υποχρεώσεων.

"ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ, ΑΛΛΙΩΣ..."

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, πάντως ήταν ξεκάθαρος και στις συναντήσεις που έγιναν τις τελευταίες ημέρες. Περιμένει να τελειώσουν οι δικαστικές αποφάσεις για την τύχη των αγώνων, όμως και οι ΠΑΕ να συμμορφωθούν στο σχέδιο που έχει ετοιμαστεί.

Αν αυτό συμβεί, τότε θα... σφυρίξει σέντρα για τις 31/3. Αν όχι, τότε πάμε για μέσα Απριλίου και βλέπουμε. Μέσα στα... προαπαιτούμενα πάντως είναι να αυξηθούν οι ποινές για τα σοβαρά επεισόδια, όπως και να πάψουν οι εμπρηστικές δηλώσεις από παράγοντες.

Είτε επίσημα, είτε μέσω... social media που είναι και της μόδας τελευταία.

Το τελευταίο πρέπει να περάσει από τον κώδικα δεοντολογίας και στο πειθαρχικό κομμάτι. Μένει λοιπόν να δούμε αν μέχρι την Παρασκευή οι ΠΑΕ θα τα έχουν βρει μεταξύ τους στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Αλλιώς πάμε σε... θρίλερ.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK