Βόμβα ανέβαλε την κλήρωση του κυπέλλου

Τα απρόοπτα δεν έλειψαν από την... προσπάθεια κλήρωσης των "4" του κυπέλλου Ελλάδας, αφού άγνωστος πήρε τηλέφωνο για βόμβα στα γραφεία της ΕΠΟ, με αποτέλεσμα να αναβληθεί η διαδικασία! Πότε θα γίνει η κλήρωση (VIDEO).

Βόμβα ανέβαλε την κλήρωση του κυπέλλου
ΕΠΟ γραφεία

Το κλίμα ήταν που ήταν... εκρηκτικό, ήρθε και ένα τηλεφώνημα για βόμβα στα γραφεία της ΕΠΟ για να... δέσει το γλυκό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποφασιστεί η αναβολή της διαδικασίας, που θα πραγματοποιηθεί τελικά την ερχόμενη Τρίτη (21/3) στις 11:00.

Στα γραφεία της ΕΠΟ αναμένεται η αντιτρομοκρατική υπηρεσία όπως και ομάδα πυροτεχνουργών, για να ελέγξουν τον χώρο.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η πλευρά του ΠΑΟΚ ήταν διατεθειμένη να περιμένει, όμως οι άλλοι τρεις προτίμησαν να πάει η διαδικασία για την ερχόμενη εβδομάδα.

ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΑΕΚ (Καϊμακάμης), ΠΑΟΚ (Μπίρδας, Παπαδόπουλος), Παναθηναϊκός (Κωνσταντίνου, Μαυροκουκουλάκης) και Ολυμπιακός (Λίβας, Αγραφιώτης) έκαναν... πηγαδάκι έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ και συζήτησαν για το μέλλον της κλήρωσης.

Η πλευρά του δικέφαλου δεν ήθελε να πάμε σε αναβολή για να αποφύγει τα πολλά ταξίδια. Τελικά επικράτησε η πρόταση των πράσινων για κλήρωση την ερχόμενη Τρίτη. Φυσικά όλα αυτά υπό την παρουσία του προέδρου επιτροπής κυπέλλου, Ζήση Βρύζα!

Ο παλαίμαχος άσος της Εθνικής και του ΠΑΟΚ συμφώνησε με τους εκπροσώπους των ομάδων.

24MEDIA NETWORK