Τιμώρησαν το... goal-line technology στην Γαλλία!

Μέχρι στιγμής είχαμε γνωρίζαμε για τιμωρίες διαιτητών και βοηθών από τις εκάστοτε ομοσπονδίες ποδοσφαίρου. Τώρα έχουμε και τιμωρία στα... μηχανήματα! Διαβάστε γιατί έβαλαν στον πάγο το "goal-line technology" στην Γαλλία (VIDEO).

Τιμώρησαν το... goal-line technology στην Γαλλία!
roloi goal line technology

Με την εντολή του... κατεπείγοντος η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γαλλίας μπλόκαρε το "goal-line technology" από τις διοργανώσεις της Ligue 1 και του κυπέλλου! Ο λόγος; Το σύστημα έπαθε... κοκομπλόκο και άρχισε να κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο.

Συγκεκριμένα δυο σημαντικά... παραπτώματα σε παιχνίδια κυπέλλου μεσοβδόμαδα είχαν ως αποτέλεσμα η ομοσπονδία να εκδώσει την εξής ανακοίνωση:

"Χθες το βράδυ το σύστημα GTL έκανε δυο σοβαρά λάθη. Στο ματς της Αμιάν με την Παρί Σεν Ζερμέν ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν ειδοποιήθηκε έγκαιρα μέσω του ρολογιού του και έπρεπε να χρησιμοποιήσει το VAR για να επικυρωθεί το γκολ.

Στη συνέχεια είχαμε και δεύτερο περιστατικό στην αναμέτρηση της Ανζέ με την Μονπελιέ, όπου επίσης το ρολόι δεν χτύπησε. Τα δυο αυτά περιστατικά χαρακτηρίζονται μη αποδεκτά".

Οι άνθρωποι της ομοσπονδίας απειλούν την εταιρία που διαχειρίζεται το GTL πως θα τερματίσουν τη συνεργασία μαζί τους, αν στο μέλλον καταγραφεί έστω κι ένα ακόμα περιστατικό.

Προς το παρόν πάντως έχει ήδη μπει στο... ψυγείο.



Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK