Τα παιδιά της Ελλάδας

Τα παιδιά της Ελλάδας

Με δήλωσή του από τη Βαρσοβία ο Σοφοκλής Πιλάβιος έστειλε το μήνυμα ότι η Ελλάδα πατάει γερά στα πόδια της. Πολύ χρήσιμη παρέμβαση διότι μετά το οριστικό ναυάγιο του ντιμπέιτ αισθανθήκαμε να χάνουμε το έδαφος κάτω από τα πόδια μας.

Έτοιμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της διοργάνωσης και περήφανοι που εκπροσωπούν την Ελλάδα στο Euro δηλώνουν από τη Βαρσοβία τα παιδιά της Εθνικής. Κρίμα που δεν τα συμπεριέλαβε στο προεκλογικό της σποτ η ΝΔ.

Κατά την επίθεση των οπαδών της ΑΕΚ στο ΔΣ της Super League λιποθύμησε από την ταραχή του ο εκπρόσωπος του Πανιωνίου. O εκπρόσωπος της ΑΕΚ δεν κατάλαβε τίποτα.

Οι εισβολείς οπαδοί της ΑΕΚ πέταξαν ένα σάντουιτς στον Σάββα Θεοδωρίδη. Ευτυχώς δεν το έφαγε - ένας θεός ξέρει τι θα είχε μέσα.

Ερωτηθείς σε συνέντευξή του τι τον ενοχλεί περισσότερο στην Ελλάδα, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς απάντησε οι άνθρωποι που ξεφαντώνουν στα μπουζούκια και αφήνουν το μπουκάλι μισογεμάτο. Αυτό το κάνουν οι αισιόδοξοι - οι απαισιόδοξοι το αφήνουν μισοάδειο.

Αναφερόμενος στον εναρκτήριο αγώνα της Παρασκευής ο προπονητής της Εθνικής Πολωνίας δήλωσε ότι η Ελλάδα δικαιούται να αισθάνεται φαβορί. Η Ελλάδα που αντιστέκεται, η Ελλάδα που επιμένει.

Το ντιμπέιτ ναυάγησε επειδή οι μονομάχοι δε συμφωνούσαν στους συντονιστές-δημοσιογράφους. Ο Τσίπρας ήθελε Στάη και ο Σαμαράς ΣΚΑΪ.

Αφού εκτονώθηκε η κατάσταση στη Super League, ο πρώην πρόεδρος της διοργανώτριας Απόστολος Παπουτσάκης πρότεινε το επόμενο πρωτάθλημα να διεξαχθεί με 19 ομάδες. Δυστυχώς όμως οι ταραξίες είχαν ήδη απομακρυνθεί και δεν προλάβαιναν για νέο ντου.

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει το προεκλογικό σποτ της ΝΔ. Κι όμως, είναι πολύ χρήσιμο στους γονείς - ήδη το δείχνουν στα παιδιά τους για να τρώνε το φαΐ τους.

Η ΕΕΑ έδωσε στη δημοσιότητα το σκεπτικό της απόφασης με την οποία επιτρέπει στον πρίγκιπα Φαϊζάλ να επενδύσει στον ΠΑΟ. Όπως αποδεικνύεται, δεν το σκέπτηκε και πολύ.

Ενόψει της έναρξης του Euro ο Μισέλ Πλατινί ξεκαθάρισε ότι αγώνας στον οποίο θα ακουστούν ρατσιστικά συνθήματα θα διακόπτεται αμέσως. Αν κρίνουμε από τη μεταχείριση των Ευρωπαίων, το μέτρο αφορά τους αγώνες της Εθνικής μας.

Σε ανακοίνωσή της μετά την επίθεση των οπαδών της ΑΕΚ, η Super League δηλώνει ότι καμία απολύτως απόφασή της δεν πρόκειται να ληφθεί υπό το καθεστώς απειλών και βίαιας συμπεριφοράς. Διότι τότε υπάρχει ο κίνδυνος να είναι και σωστή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK