X

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας ή να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε σε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις μας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο.

Το αρχαιοελληνικό σύμβολο στο γραφείο του Γιαννακόπουλου

Η μεταγραφή του Γιάννη Μπουρούση στον Παναθηναϊκό έφερε στο προσκήνιο μια αλλαγή στο ντεκόρ του γραφείου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Μέσα στο γενικότερο χαμό που δημιούργησε η είδηση για την απόκτηση του Γιάννη Μπουρούση από τον Παναθηναϊκό, παρατηρήσαμε μια αλλαγή στη διακόσμηση του γραφείου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Στον τοίχο που υπάρχει πίσω από την καρέκλα που υπέγραψε ο Μπουρούσης το νέο του συμβόλαιο, υπάρχει το Δελφικό Έψιλον, το οποίο δεν υπήρχε παλιότερα.

Για του λόγου το αληθές:

(Από τη συνέντευξη που είχε δοθεί στο Τimetv στις 18 Σεπτεμβρίου του 2014)

Μπουρούσης
Γιαννακόπουλος

(12/7/2016, ο Μπουρούσης υπογράφει στον Παναθηναϊκό)

Το Δελφικό Έψιλον είναι ένα αρχαιοελληνικό σύμβολο που σχετιζόταν με την μύηση του ανθρώπου στο φως και βρισκόταν στον Ναό του Απόλλωνα στους Δελφούς, όπου τελούνταν η λατρεία του Ήλιου (ο Απόλλωνας ήταν θεός του Ήλιου).

Στην αρχαία Ελλάδα συμβόλιζε ως σχήμα την ένωση και την τριαδικότητα και ως αριθμός τα πέντε κοσμογονικά στοιχεία: Γη, Αέρας, Νερό, Πυρ και τον Αιθέρα.