Το χρήμα στον ΠΑΟΚ, η... Ελληνίδα κυρία Λουντ και ο περιζήτητος Μάριν

Πώς από το... πουθενά ο ΠΑΟΚ θα βάλει σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ στα ταμεία του; Γιατί αυξάνονται οι πιθανότητες παραμονής του Ρόμπιν Λουντ στην Ελλάδα και ποια είναι η δεύτερη γερμανική ομάδα που θέλει τον Μάρκο Μάριν; Τα πιο "ζουμερά" παρασκήνια του αθλητικού Τύπου.

Το χρήμα στον ΠΑΟΚ, η... Ελληνίδα κυρία Λουντ και ο περιζήτητος Μάριν

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ... ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΠΑΟΚ

Στη στήλη του "ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗ" στη "ΓΑΤΑ" διαβάζουμε για τα περίπου 400.000 ευρώ που θα μπουν στα ταμεία του ΠΑΟΚ σχεδόν από το πουθενά. Πώς; Από τον Κωνσταντίνο Δημητρίου, του οποίου το συμβόλαιο με τον Δικέφαλο τελείωνε κι ο 19χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε για τέσσερα χρόνια στη Βασιλεία.

Χάρη στην πολύ καλή δουλειά του FIFA agent Αντώνη Αποστολόπουλου, ωστόσο, και τη βοήθεια του Ντε Μπαρτόλο (πρώην ΑΕΚ), ο ΠΑΟΚ δεν θα χάσει τσάμπα τον νεαρό, αλλά θα βάλει στα ταμεία του και χρήματα!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Δεν πηγαίνουν και πολύ καλά τα πράγματα στα Τρίκαλα. Οι απανωτές γκέλες έχουν προκαλέσει εντάσεις στην ομάδα, όπως διαβάζουμε στην Sportime.

Πιο συγκεκριμένα, στην τελευταία προπόνηση οι Γροντής και Σαχινίδης είχαν έναν σοβαρί διαπληκτισμό και ο Γράφας τους έστειλε... στα αποδυτήρια. Ωστόσο θα παίξουν και οι δύο στο επόμενο ματς.

ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Η ΚΥΡΙΑ ΛΟΥΝΤ

Μπορεί το συμβόλαιο του Ρόμπιν Λουντ με τον Παναθηναϊκό να λήγει σε λίγους μήνες, ωστόσο ούτε ο ίδιος, αλλά ούτε και η σύζυγός του, η πανέμορφη Γιάννι Οβάσκα επιθυμούν να φύγουν από την Ελλάδα, όπως αναφέρει η "Ωρα των Σπορ".

Ειδικά δε η κυρία Λουντ έχει... ερωτευτεί τη χώρα μας, αλλά και την ελληνική μουσική ανεβάζοντας συχνά πυκνά insta stories με ελληνικά τραγούδια. Ίσως η ΑΕΚ εμπλακεί και τους... σώσει.

ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΓΙΑ ΜΑΡΙΝ

Όπως διαβάζουμε στην στήλη "RED FILES" του "Γαύρου", ο Μάρκο Μάριν έχει τρελή πέραση στην πατρίδα του. Πριν μερικές ημέρες μπήκε στο στόχαστρο της Σάλκε, η οποία ετοιμάζει περίπου... 5.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι.

Ωστόσο, φαίνεται πως θα έχει ανταγωνισμό μιας και στο "παιχνίδι" για την απόκτησή του μπήκε και η Βόλφσμπουργκ.

ΑΠΟ ΣΚΩΤΙΑ... PREMIER Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Όνειρο του Κυριάκου Παπαδόπουλου ήταν πάντα να αγωνιστεί στην Premier League. Ο νεαρός αμυντικός του Αμβούργου φαίνεται πως έχει μπει στο στόχαστρο της Σέλτικ, όπως διαβάζουμε στην στήλη "Κλικαδόρος" της "Livesport" και έχει αρχίσει να το σκέφτεται σοβαρά.

Όχι γιατί τρελαίνεται στην ιδέα του σκωτσέζικου πρωταθλήματος, αλλά κυρίως γιατί το βλέπει ως... διάδρομο για να αγωνιστεί στη συνέχεια στην Premier. Ουκ ολίγοι άλλωστε έχουν κάνει αντίστοιχο δρομολόγιο στο παρελθόν.

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΡΕΤΣΟΥ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Λέτε μετά την πώληση ρεκόρ του Παναγιώτη Ρέτσου, ο Ολυμπιακός να κάνει και δεύτερη πώληση νεαρού αμυντικού με τρελά χρήματα; Όλα είναι πιθανά. Ο Νικολάου λοιπόν εντάχθηκε στηο γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Ρέτσο, όπως διαβάζουμε στον "Γαύρο", και μένει να δούμε αν θα ακολουθήσει τον... δρόμο του πρώην συμπαίκτη του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK