Το χριστουγεννιάτικο δώρο του Σφαιρόπουλου προκάλεσε... πανηγύρι στα αποδυτήρια

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ήταν... ορεξάτος μετά τη νίκη της ομάδας του στην έδρα της Εφές, ενώ έκανε κι ένα χριστουγεννιάτικο δώρο στους παίκτες του, οι οποίοι το πανηγύρισαν δεόντως (VIDEO).

Το χριστουγεννιάτικο δώρο του Σφαιρόπουλου προκάλεσε... πανηγύρι στα αποδυτήρια

H ΚΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε ένα VIDEO από τα αποδυτήρια του "Σινάν Ερντέμ" λίγες στιγμές μετά τη νίκη επί της Αναντολού Εφές, δείχνοντας την ομιλία του Γιάννη Σφαιρόπουλου προς τους παίκτες, αλλά και την έκπληξη τους τους είχε επιφυλάξει: Δύο ημέρες ρεπό επιπλέον για να ξεκουραστούν!

"Συγχαρητήρια σε όλους. Άλλη μία μάχη, άλλη μία νίκη. Δεν παίξαμε καλά. Το ξέρουμε αυτό. Κάναμε πολλά λάθη στην επίθεση, αλλά η άμυνά μας γενικά ήταν καλή. Τους αφήσαμε να σκοράρουν κάποιους εύκολους πόντους. Επιθετικά θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει κάποια λάθη και να είχαμε κάποιες καλύτερες ιδέες.

Το πιο σημαντικό όμως είναι πως δείξαμε χαρακτήρα γι' ακόμη μία φορά. Παλέψατε μέχρι τέλους. Δεν πανικοβοληθήκαμε. Μείναμε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος. Συγχαρητήρια! Συνεχίζουμε! Δύο μέρες ρεπό." είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, με τους παίκτες να υποδέχονται με χαρά τα τελευταία νέα.

Δείτε το σχετικό VIDEO:

24MEDIA NETWORK