Το δακρύβρεχτο μελό της ημέρας

Το δακρύβρεχτο μελό της ημέρας
Μια καινούργια μέρα σήμερα και η καθημερινότητα συνεχίζεται με τους ίδιους σκληρούς ρυθμούς της.

Ο κύριος Νίκος πάει στη δουλειά του ο κύριος Τάσος συνεχίζει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ένας κύριος που ούτε το όνομα του ξέρουμε πέθανε ξημερώματα από το κρύο, η Μαρία συνεχίζει να κερατώνει τον άνδρα της και ο κύριος Μιχάλης κλαίγεται στον Αγιο Βασίλη για τα παιδάκια στην Ινδονησία και τη Σρι Λάνκα.
Έλεος!!!

Ας σταματήσει πλέον η κοροϊδία με τα «φονικά Τσουνάμι» και τον κατακλυσμό του Νόε για να ξεπλύνει τις αμαρτίες μας. Αφήστε ήσυχους τους Αγίους στον ύπνο τους και συνεχίστε τις ζωές σας. Κρίνεται με βάση την ηθική σας και βάλτε προτεραιότητες και στόχους που θα ωφελήσουν πραγματικά εσάς και τους γύρω σας. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα τους συναδέλφους σας, τους φίλους σας.

Αφήστε τα άλλα για λαϊκή κατανάλωση.
Α, και στείλτε και κανένα μήνυμα γράφοντας ΕΛΛΑΔΑ και όχι ΑΣΙΑ μπας και χτιστεί κάποιο άσυλο. Ίσως γλιτώσει ο έρμος ο φίλος του ανώνυμου ανθρωπάκου που χάσατε από το κρύο λίγο πριν. Του τελευταίου, όπου κι αν βρίσκεται, θα του στερήσετε το φίλο του αλλά θα κοιμάστε πιο ήσυχοι τα βράδια... και ακολουθούν γέλια ίσως και κλάματα.

Φιλικά
Φάνης Χανδάνος

ΥΓ: Του κυρίου που στέλνει τα δακρύβρεχτα ρεπορτάζ με τα παιδάκια από την Ασία πείτε του να κάνει μια βόλτα μέχρι το Λαύριο. Μην τον στείλουμε στην Περιφέρεια και μαυρίσει η ψυχή του... δε λέει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK