Το ειρωνικό ποστάρισμα Καραπαπά για τα πέναλτι στον Ολυμπιακό!

Ο μη καταλογισμός πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού για το χέρι του Τριποτσέρη στο ματς με τον Λεβαδειακό δεν έμεινε ασχολίαστος από τον Κώστα Καραπαπά. Διαβάστε το σχόλιό του.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ  ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΙΣΕ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΙΣΕ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται μόλις έναν βαθμό στις δύο τελευταίες αγωνιστικές για να αναδειχθεί και μαθηματικά πρωταθληματής, παρόλα αυτά οι άνθρωποί του είναι έξαλλοι με το γεγονός πως μετά από 28 παιχνίδια πρωταθλήματος έχει σφυριχτεί μόλις ένα πέναλτι υπέρ της ομάδας τους.

Αυτό ήταν στον αγώνα με τον Ηρακλή στη Θεσαλλονίκη μόλις την 2η αγωνιστική, με τους Πειραιώτες να φωνάζουν -δικαιολογημένα- την Κυριακή για υπέρ τους πέναλτι σε χέρι του Τριποτσέρη στο ματς με τον Λεβαδειακό αλλά τον διαιτητή να ζητάει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Μία ημέρα μετά και ενόψει του πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο "Καραϊσκάκης" (13/4) ο Κώστας Καραπαπάς δεν έχασε την ευκαιρία και πέρασε στην αντεπίθεση, θέλοντας να τρολάρει με αφορμή τα πέναλτι που δεν δίνονται στον Ολυμπιακό.

"Είδηση της τελευταίας στιγμής: Η ΚΕΔ και η ΠΔΕ της ΕΠΟ σκέφτονται σοβαρά να... υποχωρήσουν και σε περίπτωση που χρειαστεί διαδικασία πέναλτι στο Κύπελλο Ελλάδος θα επιτρέψουν να εκτελέσουμε ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ... ΥΓ.: Υπομονή, τέλος...", ήταν το σχόλιο του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK