Το... ερυθρόλευκο κουίζ του Κρέσπο θα το έλυνε και πιτσιρίκι

Χαμηλού βαθμού δυσκολίας το ειρωνικό - ρητορικό αίνιγμα που έβαλε στο instagram ο Χοσέ Άγχελ Κρέσπο. Ούτε παιδί της Α' δημοτικού θα δυσκολευόταν...

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στον επικοινωνιακό πόλεμο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού δεν μετέχουν μονάχα παράγοντες ή στελέχη. Οι ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου", μάχιμοι και συστρατευμένοι θα έλεγε κανείς, έχουν πάρει θέση στην πρώτη γραμμή του πυρός και σχολιάζουν με τον δικό τους τρόπο την όλη κατάσταση.

Κάποιων οι βολές ήταν ευθείες. Βολή κατά βολή με στόχο να βρουν με μια σφαίρα τον... εχθρό. Άλλων είναι κεκαλυμμένες με χιούμορ, αλλά εμφανή τη διάθεση ειρωνείας. Ο Χοσέ Άγχελ Κρέσπο ανήκει στη δεύτερη κατηγορία. Ιδίως στην τελευταία ανάρτησή του στο instagram επιτέθηκε με το... γάντι στους Πειραιώτες.

Πώς; Ζητώντας από τους ακολούθους του ν' απαντήσουν στο εξής αίνιγμα. " Είναι κόκκινο και λευκό, αλλά δεν είναι τσίρκο. Τι είναι;". Σαν τη Σφίγγα ένα πράγμα ο Ισπανός αμυντικός, ο οποίος συνόδευσε το κουίζ του με μια φωτογραφία που έλεγε: " δεν υπήρξαν τραυματισμοί πέντε ημέρες πριν, αλλά το σοκ που προκάλεσε το χαρτί πέντε ημέρες μετά ήταν ακόμη πιο επικίνδυνο".

Αλήθεια, τι κάνει νιάου - νιάου στα κεραμίδια;

Το... ερυθρόλευκο κουίζ του Κρέσπο θα το έλυνε και πιτσιρίκι

News 24/7

24MEDIA NETWORK