Το Λιγκ Καπ έχει σχέση και με τη Nova...

Πώς μπορεί να συνδεθεί με μία δεύτερη ανάγνωση η πρόταση για τη διεξαγωγή Λιγκ Καπ με το αδιέξοδο των διαπραγματεύσεων για το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο της Superleague.

PRE GAME / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports)
camera super league EUROKINISSI SPORTS

Το νέο "σουπερλιγκάτο" εύρημα με το Λιγκ Καπ (που θα διεξάγεται το Μάιο μετά το τέλος του πρωταθλήματος) σε μία δεύτερη ανάγνωση έχει να κάνει και με το αδιέξοδο των διαπραγμάτευσεων για το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Εξηγούμαστε: δεν υπάρχει άμεση σχέση ούτε πρότειναν τη νέα διοργάνωση για να "χαρίσουν" νέο τηλεοπτικό προϊόν στη Nova. Δεν αποκλείεται όμως στη συνέχεια της συζήτησης να χρησιμοποιθεί το Λιγκ Καπ ως επιχείρημα για να πειστεί το συνδρομητικό να δώσει περισσότερα χρήματα.

Προς το παρόν η Κάντζα προσφέρει 30 "μύρια" (με δεδομένο πάντως ότι δεν θα "σκάσει" ο Παναθηναϊκός γιατί τότε τα δεδομένα θα διαφοροποιηθούν δραματικά προς τα κάτω). Η Λίγκα από την πλευρά της θέλει 33.

Γιατί λοιπόν να μην τα βρουν οι δύο πλευρές κάπου στη μέση με τη Nova να παίρνει το δικαίωμα της αποκλειστικής μετάδοσης και του Λιγκ Καπ; Η απάντηση θα δοθεί πολύ γρήγορα αφού πολλά χρονικά περιθώρια δεν υπάρχουν.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK