Ο Γιαννακόπουλος, τα... νεύρα με Πρίγιοβιτς και ο... δήμιος του ΠΑΟΚ έγινε αντί-Κούτρης

Το Contra.gr... σκάλισε τον αθλητικό Τύπο της ημέρας και σας παρουσιάζει τα καλύτερα παρασκήνια. Διαβάστε πώς συνεχίζει να συνδέεται το μέλλον του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού με τον Γιαννακόπουλο, την ομάδα που χτύπησε την πόρτα του Χιμένεθ και τα "νεύρα" που έχουν παίκτες του ΠΑΟΚ με τον Πρίγιοβιτς.

Ο Γιαννακόπουλος, τα... νεύρα με Πρίγιοβιτς και ο... δήμιος του ΠΑΟΚ έγινε αντί-Κούτρης

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο...πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΞΕΝΟΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΑΚΑ

Αρχίζουμε την ανάγνωση των αθλητικών εφημερίδων με το " ΕΘΝΟΣΠΟΡ" που φιλοξενεί ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ αναφορικά με το μέλλον του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα διαβάζουμε: Η προοπτική εμπλοκής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου (και) στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, ουδέποτε "έσβησε" μετά το "ναυάγιο" στα δύο ραντεβού του Σεπτέμβρη με τον Αλαφούζο. Συνέχισε να μελετάει ένα σχέδιο επόμενης ημέρας, πραγματοποιώντας το χειμώνα πολλές επαφές -κυρίως στο εξωτερικό- προς αναζήτηση "συμπαικτών" μιας τέτοιας προσπάθειας.

Οι "συμπαίκτες" αυτοί όπως αναφέρουν οι πληροφορίες έχουν πλέον βρεθεί, μολονότι απ’ το περιβάλλον Γιαννακόπουλου δεν επιβεβαιώνεται, ούτε διαψεύδεται το παραμικρό στα όσα έχουν γραφτεί ή κυκλοφορήσει απ’ τις αρχές του 2018. Το μοναδικό που διαρρέεται είναι πως "… ότι είναι να γίνει, θα γίνει μετά το Πάσχα".

Το "κλειδί" των εξελίξεων ήταν εξαρχής ένα: Το σύνολο του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου ή αλλιώς το "ΟΑΚΑ Complex". Πηγές του " Εθνοσπόρ" αναφέρουν πως ο "συμπαίκτης" με τον οποίο μιλάει ο διοικητικός ηγέτης της "πράσινης" ΚΑΕ (και είναι ήδη σε διαδικασία υπογραφών MoU) είναι ένα μεγάλο brand κατασκευαστικών εταιριών (με δίκτυο σ’ όλο τον κόσμο), που θέλει να κάνει επένδυση πολλών εκατομμυρίων στο ΟΑΚΑ, αναμορφώνοντας την περιοχή. Στο όλο πλάνο περιλαμβάνεται ως βασικός άξονας κι ο Παναθηναϊκός στο σύνολό του (ΠΑΕ, ΚΑΕ, Ερασιτέχνης), ως κεντρικός "πόλος" προσέλκυσης του κόσμου.

Ολο αυτό βεβαίως απαιτεί ένα μεγάλο πλαίσιο συνεννόησης με την κυβέρνηση, με την οποία έχουν ξεκινήσει εδώ κι ένα τρίμηνο ένας επαφές και διαπραγματεύσεις για παραχώρηση των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων για 99 χρόνια. Επί του παρόντος δεν υπάρχει συμφωνία, διότι υπάρχουν αρκετά σημεία πάνω στο όλο πρότζεκτ που χρήζουν περαιτέρω διαπραγμάτευσης και προσεκτικών χειρισμών, όμως είναι αλήθεια πως υπάρχει κυβερνητική βούληση για να βρεθεί λύση.

Δύο σημαντικές λεπτομέρειες: 1.Για το συγκεκριμένο σχέδιο είναι ενήμερη η πλευρά Αλαφούζου και είναι απόλυτα θετική. 2.Εφόσον μπει το πρότζεκτ στην τελική ευθεία, το πλάνο επένδυσης στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό θα είναι πολύ προσεκτικό. Ούτε… απογειώσεις, ούτε "τρέλες". Αλλά "νοικοκύρεμα" των οικονομικών κι εξόφληση των χρεών σε μία διετία, δημιουργία μίας αρκετά ανταγωνιστικής ομάδας, "χτίσιμο" απ’ την αρχή και σταδιακή επένδυση…

Ο ΚΑΝΑΝΤΙ... ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ

Πάμε στην " LIVESPORT" και τη στήλη του " Κλικαδόρου" για να διαβάσουμε ότι ο Σάββας Παντελίδης βρίσκεται πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αστέρα Τρίπολης, παρότι γενικά δεν βιάζεται να κλείνει τις συμφωνίες του πριν το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Σύμφωνα, πάντως, με τη στήλη ένας από τους λόγους που "δένει" τον Πειραιώτη κόουτς στην Αρκαδία (πέρα της εμπιστοσύνης που του δείχνουν και της προοπτικής της ομάδας) είναι η παραμονή του... Κάναντι στον Ατρόμητο. Λέτε να περίμενε πρόταση από το Περιστέρι ο Έλληνας τεχνικός;

ΔΕΝ "ΑΡΕΣΕ" ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ Η ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟΝ "ΠΡΙΓΙΟ"

Ακολουθεί η " SPORTDAY" και εστιάζουμε στον " τρελό του χωριού" που μας γράφει ότι στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ υπήρξαν... αναταράξεις.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η ανανέωση του συμβολαίου του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς και η γενναία αύξηση στις αποδοχές του δεν... έκατσε καλά στους ξένους, κυρίως, συμπαίκτες του και έγινε... ψιλή κουβέντα στα αποδυτήρια για το συγκεκριμένο θέμα.

Μακριά από τέτοιες κουβέντες έμειναν οι Έλληνες, παρακινώντας και τους υπόλοιπους να συγκεντρωθούν στο στόχο του νταμπλ κι όχι στα... λεφτά του "Πριγιογκόλ". Σίγουρα, βέβαια, για τον "τρελό του χωριού" υπάρχουν παίκτες που θεωρούν ότι προσφέρουν περισσότερα και αμείβονται με λιγότερα.

---ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙ-ΚΟΥΤΡΗΣ

Στην ίδια στήλη διαβάζουμε ότι στην ΑΕΚ είχαν ψηλά το όνομα του Γιώργου Κυριακόπουλου του Αστέρα πριν την ανανέωση του συμβολαίου του, ωστόσο τώρα και ο Ολυμπιακός φέρεται να μπαίνει στο... κόλπο της απόκτησής του. Στον Πειραιά έχουν τσεκάρει τον "Κυριακό" ως ιδανική περίπτωση εάν αποχωρήσει το καλοκαίρι ο Λεονάρντο Κούτρης.

"ΔΙΑΜΑΝΤΙ" ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Ο ΒΟΥΚΟΒΙΤΣ, ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΖΕΙ Η ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Στο " SPORTIME" και τη στήλη " AGENT GREEK" μαθαίνουμε πως ο Γιάγκος Βούκοβιτς με τις εμφανίσεις που κάνει φορώντας τη φανέλα της Βερόνα έχει ήδη καταφέρει να κάνει... γκελ σε κλαμπ της γειτονικής χώρας με μεγαλύτερη φήμη.

Διαβάζοντας το σχετικό ρεπορτάζ, ενημερωνόμαστε ότι η Φιορεντίνα που πενθεί τον άδικο χαμό του αρχηγού της, Νταβίντε Αστόρι, κοιτάζει την επόμενη ημέρα, έχοντας συμπεριλάβει στα πλάνα της τον δανεικό από τον Ολυμπιακό στην Ιταλία.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με την Βερόνα η ρήτρα αγοράς να ανέρχεται στα 2,5 εκατ. ευρώ, αλλά αν το ιταλικό κλαμπ υποβιβαστεί τότε δύσκολα θα καταφέρει να κρατήσει τον... μουντιαλικό Γιάγκος που παρακολουθούν οι "μωβ".

Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΡΙΞΕ... ΑΚΥΡΟ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ

Η " ΩΡΑ" σε μία συνέχεια της αποκάλυψης της αναφορικά με το ενδιαφέρον ισπανικής ομάδας για τον Μανόλο Χιμένεθ, στο σημερινό φύλλο φέρνει στο φως της δημοσιότητας το όνομα του συλλόγου που έκανε τη βολιδοσκόπηση.

Πρόκειται για την 17η της Λα Λίγκα, Λεβάντε η οποία δεν έχει εξασφαλίσει τη σωτηρία της (μόλις έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού) και... ψάχνεται για την επόμενη ημέρα στην τεχνική της ηγεσία. Από πλευράς Μανόλο, πάντως, έγινε με το... καλημέρα γνωστό ότι τον πρώτο λόγο στα "θέλω" του έχει η ΑΕΚ κι αυτό δεν αλλάζει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK