Το μόνο που δεν άλλαξε στα δύο φετινά ΠΑΟΚ-Ατρόμητος ήταν το... "άλλο"

Κοιτώντας κανείς τις συνθέσεις στα δύο φετινά ματς του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στην Τούμπα θα δει αρκετές αλλαγές, όμως το μόνο που δεν άλλαξε ήταν οι απουσίες με την αιτιολογία... "άλλο".

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Αν ρίξει κανείς μια ματιά στα φύλλα συνθέσεων των αναμετρήσεων του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο που έγινε στην Τούμπα την φετινή σεζόν με διαφορά δυο μηνών, θα διαπιστώσει αρκετές αλλαγές στις συνθέσεις των δυο ομάδων.

Το μόνο που δεν άλλαξε είναι η αιτιολογία της απουσίας των Γιαννούλη, Χατζηισαΐα και Ουάρντα στις δυο αναμετρήσεις. Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τους καταχώρησαν στους απόντες του Ατρομήτου και από τη στιγμή που το έκαναν θα έπρεπε να καταγράψουν και το λόγο απουσίας τους. Ομως οι τρεις τους ούτε τιμωρημένοι ήταν, αλλά ούτε και τραυματίες. Η... μέση λύση ήταν η αιτιολογία «άλλο» που καταγράφηκε δίπλα στα ονόματά τους.

Μια δεύτερη «παρατήρηση» έχει να κάνει με τη λίστα των απόντων του ΠΑΟΚ, η οποία στην πρώτη αναμέτρηση ήταν μεγάλη και στην δεύτερη η ελάχιστη δυνατή. Στα τέλη Νοεμβρίου, ο «Δικέφαλος του βορρά» είχε επτά απόντες ενώ χθες καταγράφηκε μόλις ένας .

Το μόνο που δεν άλλαξε στα δύο φετινά ΠΑΟΚ-Ατρόμητος ήταν το... "άλλο"

News 24/7

24MEDIA NETWORK