Το μυστικό που ενώνει Μπακασέτα – Τσιγκρίνσκι
Πως έλυσε το μεγάλο του πρόβλημα ο διεθνής 'Ελληνας μεσοεπιθετικός, η... ιταλική βοήθεια αλλά και η καλή "εμμονή" του, στην οποία μόνο ο “Μr 5,5 %” Τσιγκρίνσκι τον συναγωνίζεται. Τα αποκαλύπτει όλα ο Ευάγγελος Μίχος στο "Ευάγγελιο" του Contra.gr.
Μου είπαν πως το... μυστικό του Μπακασέτα βρίσκεται στη... διατροφή του. Με την οποία τον τελευταίο 1,5 χρόνο έχει γίνει... εμμονικός!
— ToEvaggelio (@ToEvaggelio) October 27, 2016
Ο διεθνής μεσοεπιθετικός είχε θέματα με το βάρος του, τα οποία του προκαλούσαν συχνά μυϊκούς τραυματισμούς...
— ToEvaggelio (@ToEvaggelio) October 27, 2016
Τα αντιμετώπισε πηγαίνοντας στην Ιταλία σε ειδικό διατροφολόγο και ακολουθώντας συγκεκριμένο πρόγραμμα με στρατιωτική πειθαρχία...
— ToEvaggelio (@ToEvaggelio) October 27, 2016
Μάλιστα το εν λόγω πρόγραμμα του δίνει μόλις μια... ελεύθερη ημέρα, την επομένη των αγώνων...
— ToEvaggelio (@ToEvaggelio) October 27, 2016
Κάπως έτσι, λοιπόν, ο “Μπάκας” από εκεί που στον Πανιώνιο αρχικά τον αποκαλούσαν “χοντρό” έγινε... φιτ
— ToEvaggelio (@ToEvaggelio) October 27, 2016
Μάλιστα όπως λένε στα Σπάτα έχει... τρέλα με το τι και πόσο τρώει, τέτοια που μόνο ο Τσιγκρινσκι τον... συναγωνίζεται
— ToEvaggelio (@ToEvaggelio) October 27, 2016
Για όσους δεν το γνωρίζουν: ο Ουκρανός στόπερ έχει ποσοστό λίπους 5,5 % . Κοινώς ... λίπος πεθαμένου!
— ToEvaggelio (@ToEvaggelio) October 27, 2016