Το "όχι ρε π...ή" του Μαυροκουκουλάκη μόλις βγήκε ο ΠΑΟΚ

Η αντίδραση του Μάνου Μαυροκουκουλάκη όταν διαπίστωσε ότι ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου του ΠΑΟΚ ήταν έξω από τα συνηθισμένα. Διαβάστε αναλυτικά.

ΕΠΟ - ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ. ( Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΕΠΟ - ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ. ( Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης είχε κέφια στην κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας που έγινε το πρωί της Τρίτης 21/3 στην ΕΠΟ αλλά μάλλον του… κόπηκαν μόλις έβγαλε το μπαλάκι με το χαρτάκι που έγραφε ΠΑΟΚ για αντίπαλο του Παναθηναϊκού στα ημιτελικά.

Από την γκριμάτσα που έκανε, όπως φαίνεται και στο βίντεο από το tilesport.tv, μάλλον δεν επιθυμούσε τον «δικέφαλο» του βορρά.

Στο ξεκίνημα της διαδικασίας ο Ζήσης Βρύζας, πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, πρότεινε να τραβήξει αυτός την πρώτη ομάδα από την κληρωτίδα και στην συνέχεια ο εκπρόσωπος της να «διαλέξει» τον αντίπαλο. Οι Μάνος Μαυροκουκουλάκης, Βασίλης Κωνσταντίνου από τον Παναθηναϊκό, Πέτρος Καϊμακάμης από την ΑΕΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος και Λάμπρος Μπίρδας από τον ΠΑΟΚ συμφώνησαν σε αντίθεση με τον Δημήτρη Αγραφιώτη του Ολυμπιακού.

Ο Ζήσης Βρύζας τράβηξε το μπαλάκι και το χαρτάκι που υπήρχε μέσα έγραφε «Παναθηναϊκός».

Ο Mr. Μάνος αφού ανακάτεψε τα τρία μπαλάκια που είχαν απομείνει, είπε χαριτολογώντας προς τον Δημήτρη Αγραφιώτη «ετοιμάσου να πεθάνεις κύριε».

Στη συνέχεια τράβηξε το μπαλάκι και το άνοιξε λέγοντας… «And the oscar goes to…». Μόλις όμως, είδε το όνομα του ΠΑΟΚ γραμμένο στο χαρτάκι, έκανε μία γκριμάτσα και ακούστηκε να λέει, ενδεχομένως και με μία δόση χιούμορ… «όχι ρε πού..» προτού επιστρέψει ανέκφραστος στην θέση του, δίπλα στον Δημήτρη Αγραφιώτη.

Α.Π.

News 24/7

24MEDIA NETWORK