Το Παγκρήτιο πήρε την έγκριση για τον Τελικό

Η ΕΠΟ έκανε "φύλλο και φτερό" το Παγκρήτιο για τον τελικό κυπέλλου. Ποιες είναι οι πιθανότητες να διεξαχθεί στο Ηράκλειο ο αγώνας, τι δεν αρέσει στην ΕΠΟ.

Το Παγκρήτιο πήρε την έγκριση για τον Τελικό

Το Παγκρήτιο στο Ηράκλειο της Κρήτης είναι και... με τη βούλα πλέον ένα από τα υποψήφια στάδια για να φιλοξενήσει τον εφετινό τελικό κυπέλλου στο ποδόσφαιρο.

Άνθρωποι της ΕΠΟ -από το ειδικό κλιμάκιο που έχει αναλάβει να επιθεωρήσει από κοντά τα υποψήφια στάδια- πέρασε από... κόσκινο το Παγκρήτιο και μετά από πολύωρη επιθεώρηση έδωσαν το "ok" για να φιλοξενήσει -αν χρειαστεί- τον εφετινό τελικό.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα cretalive.gr, σε ένα αναλυτικό υπόμνημα 6 σελίδων έχει καταγραφεί η αυτοψία των ανθρώπων της ΕΠΟ και περιγράφεται αναλυτικά η γενικότερη κατάσταση του Παγκρήτιου.

Θυμίζουμε πως το συγκεκριμένο γήπεδο συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες για να φιλοξενήσει τον τελικό της διοργάνωσης, ωστόσο είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο να επιλεγεί εφόσον ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι οι δύο φιναλίστ.

Αυτό που προβληματίζει τους ανθρώπους της ΕΠΟ για το Παγκρήτιο έχει να κάνει με τη μετακίνηση των φιλάθλων, αφού ο μεγαλύτερος όγκος αυτής θα γίνει με πλοία. Την τελευταία φορά που έγινε τελικός στην Κρήτη ήταν αυτός μεταξύ Ολυμπιακού - ΑΕΚ και όλοι θυμούνται τι είχε γίνει ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων...

Σ.Κ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK