Το παράπονο για Μιραλάς, ο Ουάρντα και τα λεφτά που έρχονται

Πόσα χρήματα θα πάρουν στον Ολυμπιακό από τη συμφωνία με την NOVA, ποια ομάδα της Πριμέρα χτύπησε την πόρτα του ΠΑΟΚ για τον Ουάρντα, πότε έρχονται τα λεφτά της Αλ Αΐν για τον Μάρκους Μπεργκ και τι χρεώνουν στον Κέβιν Μιραλάς οι "ερυθρόλευκοι". Τα πιο... καυτά παρασκήνια σε ένα κείμενο.

Το παράπονο για Μιραλάς, ο Ουάρντα και τα λεφτά που έρχονται
mirallas warda berg

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΜΙΡΑΛΑΣ WE HAVE A PROBLEM

-- Ξεκινάμε την ανάγνωση με την Sportday και τον " Τρελό του Χωριού". Σύμφωνα με την στήλη, στον Ολυμπιακό κάθισαν και έβαλαν κάτω τα δεδομένα για να δουν τι έφταιξε τη φετινή περίοδο και η ομάδα δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Ναι μεν φέρεται να σχολίασαν πως ο Όσκαρ Γκαρθία μέχρι στιγμής έχει αποτύχει, όμως δεν τα έριξαν όλα στον Ισπανό.

Για την ακρίβεια είναι απογοητευμένοι περισσότερο με τον Κέβιν Μιραλάς. Σε σημείο που του χρεώνουν πως η ομάδα έχασε τη... φόρα της από τη στιγμή που έγινε βασικός και αναντικατάστατος. Περίμεναν περισσότερα από τον Βέλγο επιθετικό και εντός των αποδυτηρίων, όμως έγινε ακριβώς το αντίθετο. Με λίγα λόγια κάποιες ισορροπίες... διαταράχθηκαν.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΓΙΑ ΟΥΑΡΝΤΑ

-- Πάμε και στην Livesport και τον " ΚΛΙΚΑΔόρο". Στην πιάτσα φέρεται να κυκλοφορεί πως ο Ολυμπιακός έχει δώσει τα χέρια με την NOVA με συμβόλαιο μάλιστα που θα επιφέρει 5.500.000€ ετησίως στους "ερυθρόλευκους". Οι Πειραιώτες από την αρχή δεν ενδιαφέρονταν για το πρότζεκτ "κεντρική διαχείριση", αφού πλέον ο λόγος τους δεν είναι τόσο... ισχυρός εντός της Super League Σουρωτή.

-- Συνεχίζοντας με τους πρωταθλητές Ελλάδας, διαβάζουμε πως ο Ιγκόρ Σίλβα πολύ δύσκολα θα παραμείνει στον Ολυμπιακό την ερχόμενη περίοδο. Και δεν έχει να κάνει μόνο με το αγωνιστικό, αλλά με το γεγονός πως από τη νέα περίοδο θα πρέπει να δηλωθεί στη λίστα των ξένων άνω των 21 ετών. Στενεύουν τα περιθώρια λοιπόν.

-- Τέλος, στην εφημερίδα είδαμε πως η Βαλένθια ήρθε σε επικοινωνία με τον Λούμπος Μίχελ με σκοπό να μάθει λεπτομέρειες για τον... Ουάρντα! Ο Αιγύπτιος βρίσκεται εδώ και καιρό στο στόχαστρο των "νυχτερίδων" και πλέον τα πράγματα γίνονται... σοβαρά.

Η ΡΗΤΡΑ ΤΟΥ ΡΟΣΑ

-- Η ΑΕΚ γλυκοκοιτάζει τον Φάρλεϊ Ρόσα, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, όμως σύμφωνα με την Ώρα των Σπορ ο Παναιτωλικός έχει ένα ακόμα χαρτί να παίξει. Σύμφωνα με το δημοσίευμα υπάρχει ρήτρα 400.000€ για την αγορά των δικαιωμάτων του!

Βέβαια το ποσό είναι εκτός... πραγματικότητας για την λογική που κινείται ο Παναιτωλικός και ο Φώτης Κωστούλας, όμως αν γνωρίζει πως υπάρχει ενδιαφέρον και πως μπορεί να βγάλει κέρδος, τότε μπορεί να γίνει η υπέρβαση.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΠΕΡΓΚ

Κλείνουμε με το Sportime . Το σίριαλ Παναθηναϊκός - Αλ Αΐν - Μπεργκ φέρεται να τελειώνει θετικά. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η διοίκηση του συλλόγου από τα ΗΑΕ θα στείλει μέσα στις επόμενες δέκα μέρες 725.000€ με πηγές μέσα από τον σύλλογο να παραδέχονται μάλιστα πως υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση.

Παρόλα αυτά δεν θέλουν να πάει στα άκρα η υπόθεση έτσι ώστε να μην... τσαλακωθεί το προφίλ του συλλόγου. Επίσης δεν επιθυμούν να... στραβώσει και ο παίκτης που κάνει... παπάδες με τη φανέλα της Αλ Αΐν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK