Το "πεπρωμένο" Βενγκέρ με Ελλάδα κι ο Σαββίδης στο ΟΑΚΑ

Ο νέος ρόλος που ενδέχεται να φέρει τον νυν τεχνικό της Άρσεναλ στα μέρη μας, η απορία για την παρουσία Σαββίδη στο Ολυμπιακό Στάδιο, το σύνθημα για Μπέντο και η... κοντή κυρία Κορδέρο. Αυτά είναι μερικά απ' τα πιο ιντριγκαδόρικα gossip της ημέρας.

Το "πεπρωμένο" Βενγκέρ με Ελλάδα κι ο Σαββίδης στο ΟΑΚΑ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Συλλέξαμε τα σημαντικότερα... gossip της ημέρας και σας τα δίνουμε στο... πιάτο!

"ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ" ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΒΕΝΓΚΕΡ

Η "liveSPORT" γράφει για το σενάριο που θα φέρει τον Αρσέν Βενγκέρ στην Ελλάδα. Ο Αλσατός τεχνικός ενδέχεται να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Άρσεναλ το καλοκαίρι, μιας και το κλίμα έχει... βαρύνει επικίνδυνα για τον ίδιο και οι Λονδρέζοι εξετάζουν το ενδεχόμενο να τον αξιοποιήσουν από άλλο πόστο. Ποιο είναι αυτό; Να αναλάβει υπεύθυνος σκάουτινγκ των "κανονιέρηδων" στη Νότια Ευρώπη, προκειμένου να οργανώσει την ανίχνευση παικτών στην Ελλάδα αλλά και τις άλλες χώρες της "γειτονιάς" μας. Υπενθυμίζεται ότι ο Βενγκέρ λίγο έλειψε να βρεθεί στον πάγκο του Ολυμπιακού το 1994, ωστόσο δεν αποκλείεται από τη νέα σεζόν να παρακολουθεί στενά τους "ερυθρόλευκους" για τις ανάγκες του νέου του ρόλου.

ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ;

Τι θα κάνει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; Θα βρεθεί ή όχι στο ΟΑΚΑ για το ματς με την ΑΕΚ μετά τις τελευταίες παρασκηνιακές εξελίξεις; Όπως αναφέρει η στήλη "Πληροφοριοδότης" στην "Ώρα των Σπορ" ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ που αρέσκεται να παρακολουθει δια ζώσης τα μεγάλα παιχνίδια της ομάδας του εκτός έδρας, κρατά για την ώρα "κλειστά χαρτιά".

ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΜΠΕΝΤΟ

Όπως διαβάσατε και χθες στο Contra.gr οι οπαδοί του Ολυμπιακού ξέσπασαν κατά του Μπέντο μετά το γκολ που πέτυχε ο Καμπιάσο. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ βλέπετε, ήταν... πεταμένος στην εξέδρα από τον Πορτογάλο, ο οποίος είχε δεχτεί σκληρή κριτική γι' αυτήν του την απόφαση. Έτσι δεν ήταν λίγοι εκείνοι που άρχισαν να φωνάζουν το σύνθημα "Μπέντο, Μπέντο, άντε γα...σου, Μπέντο..." μετά το 1-0 των Πειραιωτών.

ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Ο Πάτρικ Γιανγκ έκανε... ψυχολογική προετοιμασία για το σημερινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Νταρουσάφακα στο ΣΕΦ, τρώγοντας πιτόγυρα στον καναπέ του και βλέποντας "Walking Dead" στην τηλεόραση. Το σχετικό παρασκήνιο διαβάσατε το βράδυ της Πέμπτης στο Contra.gr. "Καλά τα πιτόγυρα και το άραγμα, όμως να προτιμά το Walking Dead αντί για το Ολυμπιακός - Μπεσίκτας;" ήταν η απορία πολλών "ερυθρόλευκων" οπαδών, αφού την ίδια ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη το ποδοσφαιρικό ματς των Πειραιωτών για το Europa League. Προφανώς ο Γιανγκ δεν είναι φαν του ποδοσφαίρου...

H ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΤΟΥΡΤΑ ΤΟΥ ΑΝΕΣΤΗ

Ο Γιάννης Ανέστης γιόρτασε χθες τα γενέθλιά του σβήνοντας 26 κεράκια. Η τούρτα του (όπως θα δείτε παρακάτω) ήταν άκρως ποδοσφαιρική και ΑΕΚτζήδικη, ενώ ο ίδιος με ανάρτησή του στο instagram δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους του ευχήθηκαν, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην πανέμορφη σύντροφό του (τη βλέπετε στη φώτο που ακολουθεί).

Το "πεπρωμένο" Βενγκέρ με Ελλάδα κι ο Σαββίδης στο ΟΑΚΑ

ΚΟΝΤΗ (;) Η ΚΥΡΙΑ ΚΟΡΔΕΡΟ

Η Ίνμα, σύζυγος του Κοδέρο, βρέθηκε στο ΝΒΑ Cafe της Βαρκελώνης και... ρίσκαρε να φωτογραφηθεί δίπλα στην 1 προς 1 φωτογραφία του Μαρκ Γκασόλ. Το αποτέλεσμα το δημοσίευσε η ίδια στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram.

ΤΧ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK