Το "πράσινο" πάρτι, η τρέλα Σισέ και η εκλεκτή παρέα του Σαββίδη

Το "πάρτι" των παικτών του Παναθηναϊκού μετά το ντέρμπι, η τρέλα του Τζιμπρίλ Σισέ για τη νίκη, το απίστευτο αντικείμενο που έπεσε στη Λεωφόρο και η εκλεκτή παρέα του Ιβάν Σαββίδη στα επίσημα της Τούμπας. Αυτά είναι μερικά απ' τα πιο ιντριγκαδόρικα gossip της ημέρας (PHOTOS).

Το "πράσινο" πάρτι, η τρέλα Σισέ και η εκλεκτή παρέα του Σαββίδη

Συλλέξαμε τα σημαντικότερα... gossip της ημέρας και σας τα δίνουμε στο... πιάτο!

ΕΤΣΙ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ

Κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι μετά το ντέρμπι είχαν οι Ουσμάν Κουλιμπαλί και Πολ Ζοζέ Εμποκού.

Γκολ μπορεί να μην πέτυχαν, αλλά και οι δύο είχαν εξαιρετική απόδοση κόντρα στον Ολυμπιακό (1-0). Έτσι λοιπόν μετά το παιχνίδι πήραν την οικογένειά τους, αλλά και μερικούς φίλους και πήγαν για φαγητό σε εστιατόριο. Στο video μάλιστα που ανέβασε στο instagram του ο Εμποκού, φαίνονται να φωνάζουν και "Gate 13"!

ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ Ο ΣΙΣΕ

Δεν αποτελεί ασφαλώς... είδηση το ότι ο Τζιμπρίλ Σισέ παρακολούθησε το ντέρμπι και πανηγύρισε την νίκη του Παναθηναϊκού.

Άλλωστε ο Γάλλος το κάνει κάθε φορά από τη στιγμή που αποχώρησε από το Τριφύλλι. Μέχρι και σπέσιαλ μπλούζα είχε λανσάρει παραμονές του μεγάλου αγώνα. Μετά τη λήξη του παιχνιδιού ανέβασε στο instagram το σκορ και έγραψε "Πανάθα!".

ΚΟΚΟΡΑΣ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ

Η φαντασία των οπαδών δεν σταματάει σε κανένα ντέρμπι. Έχουμε δει διάφορα αντικείμενα κατά καιρούς να πέφτουν στους αγωνιστικούς χώρους. Το βράδυ της Κυριακής (19/3) στη Λεωφόρο έπεσε και ένας... κόκορας.

ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ CR7 Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Μπορεί να μην βρέθηκε ο ίδιος ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Τούμπα, αλλά έστειλε την... αδερφή του. Η πανέμορφη Κάτια Αβέιρο, η οποία είναι γνωστή τραγουδίστρια, παρακολούθησε τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο από τα επίσημα του γηπέδου της Τούμπας.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η αδερφή του σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε στην Ελλάδα για φιλανθρωπικό σκοπό, ώστε να δώσει για δημοπρασία στο Charity Idol μία φανέλα του αδερφού της με την υπογραφή του, από την εποχή που αγωνιζόταν στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Ωστόσο δεν έχασε την ευκαιρία να περάσει και για λίγο από την σουίτα του Ιβάν Σαββίδη, με τους δυο τους να έχουν ένα τετ-α-τετ.

Το "πράσινο" πάρτι, η τρέλα Σισέ και η εκλεκτή παρέα του Σαββίδη
Το "πράσινο" πάρτι, η τρέλα Σισέ και η εκλεκτή παρέα του Σαββίδη
Το "πράσινο" πάρτι, η τρέλα Σισέ και η εκλεκτή παρέα του Σαββίδη

ΡΕΠΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Οι τελευταίες δύο εβδομάδες ήταν αρκετά έντονες για τους παίκτες του Ολυμπιακού με ευρωπαϊκά παιχνίδια αλλά και ντέρμπι.

Έτσι ο Βασίλης Βούζας αποφάσισε να δώσει ρεπό για τη Δευτέρα (20/3) στους ποδοσφαιριστές του προκειμένου να βρουν λίγο χρόνο να αποφορτιστούν και να ηρεμήσουν. Λογικά θα τους δώσει έξτρα ρεπό και μέσα στο Σαββατοκύριακο σε όσους δεν αγωνίζονται στα ματς των Εθνικών ομάδων.

ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΒΟΗΘΟΥ

Οι βοηθοί διαιτητών στα ελληνικά γήπεδα δεν έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο το... κράξιμο των οπαδών σε τυχόν λανθασμένες αποφάσεις. Έχουν να αντιμετωπίσουν και τις... μπάλες που έρχονται κατά πάνω τους με δύναμη.

Όπως για παράδεγιμα ο α' βοηθός στο ματς του Πανσερραϊκού με την Καλλιθέα, Χασάν Κούλα, ο οποίος δέχθηκε τη μπάλα στο πρόσωπο μετά από σουτ του Γκούρτσα με αποτέλεσμα να σκιστεί το χείλος του.

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

ΤΟΥΣ ΣΟΚΑΡΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δεν είναι καλά τα πράγματα στον Αχαρναϊκό και η νέα ήττα από τα Χανιά (2-1) για την Stoiximan.gr Football έφερε ακόμη περισσότερα μαύρα σύννεφα. Κανείς όμως δεν περίμενε όσα συνέβησαν μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Μερίδα οπαδών των γηπεδούχων ήρθαν στα χέρια με τον μέσο του Αχαρναϊκού, Θανάση Παπατόλιο, ενώ υπήρξε και επεισόδιο με τον Αλέξανδρο Τσεμπερίδη. Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ομάδας Κλήμης Κολιός διεκομήσθη εσπευσμένα στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο με λιποθυμικό επεισόδιο και συμπτώματα εμφράγματος!

ΦΑΝ ΤΟΥ ΣΠΑΛΙΑΡΑ

Ο Μιχάλης Μπακάκης βρίσκεται στη φάση αποθεραπείας μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι της ΑΕΚ με την ΑΕΛ οπότε το ρίχνει στο... Survivor. Μάλιστα όπως μας αποκάλυψε μέσω instagram δηλώνει και φαν του Γιάννη Σπαλιάρα και της ομάδας των "Διασήμων".

Το "πράσινο" πάρτι, η τρέλα Σισέ και η εκλεκτή παρέα του Σαββίδη

News 24/7

24MEDIA NETWORK