Το ραντεβού με την ιστορία

Το ραντεβού με την ιστορία
Αν και δεν υποστηρίζω την ομάδα του ΠΑΟΚ, η συμπάθεια μου για μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ομάδα που προσπαθεί να πάρει για πρώτη φορά την πρόκριση στους κερδοφόρους ομίλους του champions league είναι δεδομένη. Συνεπώς και η απογοήτευσή μου από το χθεσινό αποτέλεσμα ήταν λογικό επακόλουθο.

Η ομάδα όμως του ΠΑΟΚ αν και πάλεψε φιλότιμα, δε μπόρεσε να αντεπεξέλθει στη κρισιμότητα του αγώνα. Για να γινόταν αυτό χρειάζονται 2-3 παίκτες με το κάτι παραπάνω. Αυτοί που μπορούν να αλλάξουν τη ροή ενός αγώνα. Και τέτοιους ο φετινός όπως και ο περσινός ΠΑΟΚ δεν έχει. Έχει παιδιά ταλαντούχα που σε λίγα χρόνια ίσως να γίνουν σούπερ παίκτες αλλά αυτά τα παιδιά στη Ευρώπη έχουν ανάγκη από οδηγούς να τους δείχνουν τον τρόπο να ξεπερνάς εμπόδια μετρίων ομάδων όπως η Μακάμπι και η Τέμπλιτσε.

Και παρότι, θαυμάζω την οικονομική πολιτική της υπάρχουσας διοίκησης που νοικοκύρεψε τον ιστορικό αυτόν σύλλογο και σέβομαι τον Αναστασιάδη ως προπονητή, πιστεύω ότι θα μπορούσαν να ψωνίσουν 1-2 παίκτες για να δώσουν αυτό το ΚΑΤΙ παραπάνω. Να διασφαλίσουν δηλαδή την είσοδο του ΠΑΟΚ στους ομίλους.

Όλα αυτά βέβαια τώρα δεν αλλάζουν κάτι. Ο ΠΑΟΚ έχει ακόμη 90 λεπτά και οφείλει να παλέψει με ότι έχει. Γιατί τέτοιες ευνοϊκές συνθήκες, 3 ομάδες από Ελλάδα στο champions league, και κλήρωση με Μακάμπι στα προκριματικά, θα είναι δύσκολο να ξαναβρεθούν...

Ελπίζω ο ΠΑΟΚ να τα καταφέρει και να είναι συνεπής στο ραντεβού του με την ιστορία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK