To stop στις μεταγραφές και η... πισινή!

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε τις μεταγραφικές του κινήσεις, τουλάχιστον προς το παρόν. Με τη μεταγραφική περίοδο να διαρκεί ακόμα 45 ημέρες, ποτέ μη λες ποτέ πάντως.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Mετά την απόκτηση του Καρασαλίδη, ο Ατρόμητος βάζει ένα στοπ στις μεταγραφικές του αναζητήσεις έχοντας ήδη αποκτήσει 9 παίκτες και ανανεώοντας το ρόστερ του σε ποσοστό μεγαλύτερο του 30%.

Τώρα αν αυτό το stop αποδειχθεί προσωρινό είναι κάτι που θα το αποφασίσει ο Νταμίρ Κάναντι. Προσώρας, ο Ατρόμητος θεωρείται "γεμάτος" και με λύσεις σε όλες τις θέσεις. Αν όμως ο Αυστριακός προπονητής εντοπίσει κάποιο κενό ή διακρίνει έλλειψη ποιότητας, τότε δεν αποκλείεται να ζητήσει και άλλη μεταγραφή.

Τα φιλικά παιχνίδια των Περιστεριωτών θα δείξουν πολλά σ' αυτό το κομμάτι αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να παρθούν βιαστικές αποφάσεις δεδομένης και της σφιχτής, ελέω και των συνθηκών, οικονομικής πολιτικής του συλλόγου.

Κρατήστε πάντως μία ...πισινή. Η πρόσφατη μεταγραφική ιστορία έχει δείξει ότι ο Ατρόμητος παραμένει ενεργός έως και τα τέλη του Αυγούστου. Και στις αγορές και στις πωλήσεις...

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK