Το συγκλονιστικό αντίο της συντρόφου του Κώστα Κουτσοκούμνη

Η σύντροφος του Κώστα Κουτσοκούμνη, Αννίτα Αρέστη, έσπασε τη σιωπή της 20 μέρες μετά το θάνατο του αδικοχαμένου πρώην προέδρου της ΚΟΠ. Τα σπαρακτικά λόγια αγάπης και το μάθημα ζωής που πήρε στα δυο χρόνια που ήταν μαζί.

Το συγκλονιστικό αντίο της συντρόφου του Κώστα Κουτσοκούμνη
koutsokoumnis ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στις 5 Μαρτίου έγινε γνωστός ο θάνατος του πρώην προέδρου της ΚΟΠ και πρώην εκπροσώπου των FIFA/UEFA, Κώστα Κουτσοκούμνη. Ο έμπειρος παράγοντας πάλεψε με τον καρκίνο και τελικά νικήθηκε, φεύγοντας από τη ζωή λίγους μήνες μετά την κόρη του, Έλμα.

Είκοσι μέρες μετά το δυσάρεστο γεγονός, η σύντροφος του ( "μωράκι" όπως έλεγε ο ίδιος στα ποσταρίσματα του στο facebook), Αννίτα Αρέστη, τον αποχαιρέτησε με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media.

" Δυο χρόνια μαζί σου έμαθα όσα δεν έμαθα σε όλη μου τη ζωή. Κάναμε τα πάντα και οι δυο για να είμαστε μαζί. Έμαθα να μην εγκαταλείπω τα θέλω μου, όσες δυσκολίες κι αν αντιμετωπίσω. Να μη βασίζομαι στα λόγια, αλλά στις πράξεις. Έμαθα να χαμογελώ μετά από ένα δυνατό χαστούκι. Είδα τα ανείπωτα και τα ανεπαίσθητα, άντεξα τα παράλογα και παρέμεινα ο εαυτός μου.

Το παλέψαμε μέχρι τελευταία στιγμή. Αυτή η δύναμη ψυχής που τόσο θαύμαζα. Δεν ήθελες να φύγεις γι΄αυτό και αγωνιζόσουν και το πάλεψες μέχρι τελευταία στιγμή γι΄αυτό που είχαμε ονειρευτεί. Γιατί με περίμενες και εγώ άργησα τόσο πολύ να έρθω στη ζωή σου, όπως είχε πει. Όμως σε περίμενε και η αδυναμία του, η Έλμα, από την άλλη.

Σ' άφησα να φύγεις γιατί υπόφερες πολύ. Όσο δυνατός και αν είναι αυτός ο πόνος, σου υποσχέθηκα θα 'μαι καλά και δυνατή κι ας είναι αδιάβατος. Ο δρόμος μου ανοίγεται ξανά μπροστά μου, έτσι έχω μάθει εγώ να μη τα βάζω κάτω ποτέ κι ας πονώ και ας ματώνω, κι ας γίνομαι χίλια κομμάτια. Όμως ήταν άδικο αυτό και για τους δυο μας".

Το συγκλονιστικό αντίο της συντρόφου του Κώστα Κουτσοκούμνη

News 24/7

24MEDIA NETWORK