Το "θάψιμο" σε Λύμπε, ο μάντης Κούτρης και η "κυανέρυθρη" Παιανία

Ποιοι... ισχυρίζονται ότι ο Νίκος Λυμπερόπουλος δεν μπορεί να βρει ικανούς παίκτες; Τι είχε... προβλέψει ο Κούτρης; Γιατί και πώς μεταφέρεται στην Παιανία ο Πανιώνιος; Ποια έδρα ήθελαν οι ίδιοι οι διεθνείς για την Εθνική; Tα πιο ζουμερά παρασκήνια του αθλητικού Τύπου.

Το "θάψιμο" σε Λύμπε, ο μάντης Κούτρης και η "κυανέρυθρη" Παιανία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"ΘΑΒΟΥΝ" ΤΟΝ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ...

" Oτρελός του χωριού", στην SPORTDAY,αποκαλύπτει πως έχει πέσει χοντρό.. .θάψιμο για τον Νίκο Λυμπερόπουλο, σχετικά με τις... μεταγραφικές άκρες που δεν διαθέτει στην αγορά του εξωτερικού! "Έχουν πέσει αρκετοί πάνω σε διάφορα στελέχη της ΑΕΚ και τους κάνουν πλύση εγκεφάλου ότι δεν θα πρέπει να ασχοληθεί ο "Λύμπε" με τις μεταγραφές από το εξωτερικό. Φροντίζουν μάλιστα να στέλνουν το μήνυμα και προς το μεγάλο αφεντικό μπας και καταφέρουν να πείσουν πως δεν μπορεί ο Λυμπερόπουλος να βρει ικανούς παίκτες να κάνουν την διαφορά, επειδή δεν είναι στο φόρτε του η γνώση της διεθνούς αγοράς..."!!

Παρεμπιπτόντως το "μεγάλο αφεντικό", όπως φωτογραφίζεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης ασφαλώς, έχει... προσωπική άποψη για τον "ιντερνασιονάλ" Λυμπερόπουλο αφού ο τελευταίος - ως μάνατζερ – τον είχε πείσει – εγγυηθεί για να φέρει τον Αλμέιδα. Και παρότι ο Πορτογάλος αποδείχθηκε... πρώην φορ αυτό δεν εμπόδισε τον "τίγρη" να δώσει το... χρίσμα του τεχνικού διευθυντή στον "Λύμπε"...

"ΠΡΟΦΗΤΗΣ" Ο ΚΟΥΤΡΗΣ!!

Το γκολ του Λεονάρντο Κούτρη κόντρα στον Λεβαδειακό συζητήθηκε πολύ το βράδυ του Σαββάτου, εντός και εκτός "Καραϊσκάκης". Όχι μόνο γιατί χάρισε το τρίποντο στον Ολυμπιακό αλλά επειδή ήταν και το παρθενικό του με την "ερυθρόλευκη" φανέλα. Και όμως, σύμφωνα με το παρασκήνιο της SPORTDAYτο είχε... προβλέψει!

Για την ακρίβεια τις προηγούμενες ημέρες στου Ρέντη ο νεαρός αριστερός μπακ χαφ έλεγε σε συμπαίκτες του πως δεν θ' αργήσει η μέρα που θα σκοράρει. Συγκεκριμένα, πως το πρώτο του γκολ θα είναι με σουτ από μακριά! Όπως το έβαλε δηλαδή...

ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΦΕΝΕΡ ΤΟΝ ΕΜΕΝΙΚΕ...

Στη στήλη της Livesport, "Ο ΚΛΙΚΑδόρος", υπάρχει παρασκήνιο... αφιερωμένο στον Εμενίκε, το οποίο ουσιαστικά ψάχνει τους λόγους που ο Νιγηριανός φορ κλείνει ένα μήνα "ειδικής θεραπείας στο γόνατο. Λες και έχει κάνει επέμβαση.."”. Η πληροφορία πάντως του δημοσιεύματος που μας κέντρισε το ενδιαφέρον, παρότι πέρασε στα... ψιλά, ήταν για την αμοιβή του Εμενίκε.

Φέρεται να παίρνει 1,3 εκ. ευρώ καθαρά από τον Ολυμπιακό και επιπλέον 1 εκατομμύριο να το βάζει η πρώην του (Φενέρμπαχτσέ). Ομολογούμε πως δεν το ξέραμε, αφού μέχρι τώρα ήταν γνωστό πως ο Ολυμπιακό τον πλήρωνεplus 2εκατομμύρια ετησίως χωρίς τους φόρους...

ΠΑΕΙ ΠΑΙΑΝΙΑ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ!

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας, ιδιοκτησίας της οικογένειας Βαρδινογιάννη έχουν ταυτιστεί εδώ και δεκαετίες με τον Παναθηναϊκό. Πλέον εκεί προπονούνται μόνο τα τμήματα υποδομής των "πράσινων", κάτι μάλιστα που αποτελεί μια προσφορά του Γιώργου Βαρδινογιάννη.

Πιθανότατα ο "Καπετάνιος" να είναι αυτός που βοηθάει και τον Πανιώνιο για να βρει λύση και μάλιστα ...πρώτης γραμμής, στο μεγάλο πρόβλημα των προπονητικών εγκαταστάσεων λόγω της ανεπάρκειας εκείνων των Κερατέας ( που χρησιμοποιούν οι "κυανέρυθροι")..

Σύμφωνα, λοιπόν, με την Livesportη ΠΑΕ Πανιώνιος ήρθε σε συμφωνία για την χρήση της Παιανίας ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν κι αυτοί που σίγουρα θα πανηγυρίζουν είναι ο Μιχάλης Γρηγορίου με τους παίκτες του.

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΗΘΕΛΑΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ"

Η "Γάτα"και συγκεκριμένα η στήλη "ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ"... διαψεύδει τον Βαγγέλης Γραμμένο στο ότι την αλλαγή έδρας της Εθνικής Ελλάδας και την αποχώρηση από το γήπεδο του Ολυμπιακού, ζήτησαν και όλοι οι διεθνείς μας!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι Έλληνες διεθνείς, στην πλειοψηφία τους, ήταν υπέρ της παραμονής της Εθνικής Ελλάδας στο "Καραϊσκάκης". Μάλιστα κάποια στιγμή είχαν συζητήσει και το ενδεχόμενο να έστελναν και επιστολή στην ΕΠΟ και να της εξηγούν τους λόγους που ήταν υπέρ της μη αλλαγής έδρας. Τελικά υπήρχαν διαφωνίες μεταξύ των διεθνών και δεν προχώρησαν σε μια τέτοια ενέργεια. Εκτός του ότι το "Καραισκάκης" είναι αυτό που λέμε "έδρα", κάτι που δεν μπορεί να γίνει ένα ... Στάδιο όπως το Καυτανζόγλειο ή το ΟΑΚΑ, οι περισσότεροι διεθνείς αγωνίζονται στο εξωτερικό και θα ήθελαν να αποφύγουν την ταλαιπωρία δύο επιπλέον πτήσεων.

Επίσης, στην ίδια εφημερίδα αναφέρεται πως ο ΠΑΟΚ στους ενδιαφερόμενους που ρωτάνε πόσο πάει το... μαλλί Πρίγιοβιτς, απαντάνε “8 εκατομμύρια ευρώ”! Τουλάχιστον αυτή είναι η τιμή εκκίνησης του Σέρβου στραικερ.

ΤΟ ΕΞΤΡΑ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ

Από τους καλύτερους παίκτες του Λεβαδειακού στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" ήταν ο Πέτρος Γιακουμάκης. Ο νεαρός άσος της ομάδας της Βοιωτίας, όπως διαβάζουμε στην στήλη "Ο Πληροφοριοδότης" της "Ώρας για Σπορ" είχε έξτρα κίνητρο να τα πάει καλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι, προκειμένου να μπει για τα καλά στο μάτι των πρωταθλητών Ελλάδας.

Μετά το ματς μάλιστα τα είπε με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, τον οποίο κέρδισε κατά κράτος στη φάση του γκολ των φιλοξενούμενων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK