To video του Ολυμπιακού έφερε... "πράσινη" ατάκα

Η επιλογή του Ολυμπιακού να δημοσιεύσει video με αποφάσεις των διαιτητών εις βάρος του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έφερε.. άμεση αντίδραση με καυστικό σχόλιο.

BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μετά τις δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου αλλά και παικτών του Ολυμπιακού όπου δεν έκρυψαν τα έντονα παράπονά τους από τη διαιτησία στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Δευτέρας στο ντέρμπι των "αιωνίων", ακολούθησε και η επίσημη αντίδραση, με τη διοίκηση των Πειραιωτών να δημοσιεύει video με 18 φάσεις του αγώνα όπου θεωρεί πως αδικήθηκε.

Μετα την ανακοίνωση υπήρξε μάλιστα και ξέσπασμα του Χρήστου Σταυρόπουλου στην ΚΕΔ/ΕΟΚ για τα σφυρίγματα των Πηλοΐδη, Αναστόπουλου και Παναγιώτη ("έχετε πιάσει πάτο, γι αυτό δεν ερχόμασταν τόσο καιρό στις κληρώσεις", είπε χαρακτηριστικά), γεγονός που ώθησε τον Παναθηναϊκό να αντιδράσει.

Πως έγινε αυτό; Οι "πράσινοι" απάντησαν στη δυναμική στάση των Πειραιωτών με το σχόλιο πως "το video του Ολυμπιακού δείχνει την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει" και πλέον μένει να δούμε αν οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν να παίζουν μπάλα και στο...τρίτο ημίχρονο.

Update: Λίγες ώρες μετά τη διαρροή από πλευράς Παναθηναϊκού, ο Ολυμπιακός θέλησε να αντεπιτεθεί, με τους ανθρώπους της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ να σχολιάζουν:

"Εμείς ό,τι έχουμε να πούμε, το κάνουμε αντρικά και παντελονάτα στα επίσημα μέσα της ομάδας και όχι με ψεύτικες διαφημίσεις και κρυβόμενοι πίσω από εταιρείες με άγνωστους ιδιοκτήτες. Αν θέλετε να τα πούμε όλα, ελάτε. Όλα στο φως. Εκεί να δείτε τι γέλια θα κάνουμε".

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ 18 ΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK