Το ξέσπασμα του Δώνη για τον Κάτσε και τους... Έλληνες!

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ χάλασαν τη μεταγραφή του Έργκους Κάτσε στην ομάδα τους και το γεγονός αυτό προκάλεσε την έκρηξη του Γιώργου Δώνη, που προχώρησε σε σκληρές δηλώσεις.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΩΝΗ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΟΦ ΤΟΥ EUROPA LEAGUE
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΩΝΗ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΟΦ ΤΟΥ EUROPA LEAGUE EUROKINISSI

O Έργκους Κάτσε βρέθηκε μία ανάσα από το να υπογράψει στον ΑΠΟΕΛ καθώς ήταν προσωπική επιλογή του Γιώργου Δώνη (μπήκε μάλιστα στο αεροπλάνο με προορισμό την Λάρνακα) όμως η συμφωνία χάλασε την ύστατη σττιγμή λόγω... βέτο!

Αυτό το έβαλαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ που απείλησαν με επεισόδια σε περίπτωση που γινόταν το deal , υποστηρίζοντας πως δεν δέχονταν στην ομάδα τους τον Κάτσε ελέω κάποιων φωτογραφιών που είχε ανεβάσει πριν περίπου 2,5 χρόνια όπου κρατούσε χάρτες της Μεγάλης Αλβανίας.

Υπό το φόβο επεισοδίων η διοίκηση της ομάδας έκανε πίσω και ακύρωσε το deal με τον ΠΑΟΚ το δανεισμό του παίκτη, με τον Γιώργο Δώνη να μην έχει ακόμα χωνέψει το γεγονός του... απροσδόκητου ναυαγίου.

"Αγωνιστικά ο Κάτσε ήταν μέσα στις δυο πρώτες μου επιλογές μου από την αρχή μαζί με τον Οφόρι. Θεωρώ ότι χάσαμε ένα εξαιρετικό ποδοσφαιριστή. Πάνω από όλα είμαι Έλληνας και αγαπάω την πατρίδα μου", τόνισε αρχικά ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ και πρόσθεσε με νόημα:

"Η χώρα μου βρίσκεται εκεί που βρίσκεται από όσους την έχουν κυβερνήσει. Νομίζω ότι ειδικά η χώρα μου δεν κινδυνεύει από κανένα Κάτσε, κινδυνεύει από τους ίδιους τους Έλληνες. Είμαστε άδικοι απέναντι σε ένα νέο παιδί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK