Ξέβαψε το μαλλί και έπαιξε... Τυχαίο;

Ο Τάσος Χατζηγιοβάννης ήταν στις αποστολές του Παναθηναϊκού με Πλατανιά και Κέρκυρα, με βαμμένο ξανθό μαλλί, αλλά την τελευταία στιγμή ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον άφηνε εκτός. Ξέβαψε το μαλλί και έπαιξε. Τυχαίο;

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟ - ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Eurokinissi Sports / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)
xatzigiovanis EUROKINISSI SPORTS

Ο 19χρονος επιθετικός του Παναθηναϊκού, Τάσος Χατζηγιοβάννης, επηρεασμένος από τη μόδα της εποχής, εμφανίστηκε με νέο look ανήμερα των Χριστουγέννων. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής από τη Λέσβο έβαψε το μαλλί του ξανθό, α λα Νεϊμάρ και Μέσι!

Κατά την επιστροφή των "πρασίνων" στις προπονήσεις μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, την εμφάνιση του νησιώτη παίκτη δεν είδαν με ιδιαίτερα καλό μάτι τα στελέχη του προπονητικού επιτελείου, που προχώρησαν στις σχετικές νουθεσίες.

Στο περιθώριο του αγώνα με τον Πλατανιά, ο Χατζηγιοβάννης το... μάζεψε, αφήνοντας ξανθό μονάχα το πάνω μέρος της κεφαλής, έχοντας κόψει τα πλάγια. Ενώ ήταν στην 20άδα, εντέλει ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον άφησε εκτός 18άδας.

Μια από τα ίδια και στην αναμέτρηση απέναντι στην Κέρκυρα, στη Λεωφόρο. Ήταν στην 20άδα, αλλά δεν επελέγη για τη 18άδα. Οι μέρες πέρασαν και ο 19χρονος αποφάσισε να ξεβάψει το ξανθό και να επαναφέρει το φυσικό του.

Στο περιθώριο του αγώνα με τον Κισσαμικό στο Κύπελλο, την Πέμπτη (12/1), ο προπονητής του αποφάσισε να τον ρίξει στο ματς. Μάλιστα μετά το παιχνίδι, έκανε ειδική αναφορά σε αυτόν, νωρίτερα και στον Ευαγγέλου. Τυχαίο; Σημειώνεται ότι αυτή απέναντι στην ομάδα του Καστελλίου ήταν η δεύτερη εφετινή εμφάνισή του, έπειτα από αυτή στη Λεωφόρο με τη Σταντάρ Λιέγης, στο Europa League.

Δ. Σ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Εύκολα με 3-0 ο Παναθηναϊκός τον Κισσαμικό
Oυζουνίδης: "Οι μεταγραφές τον Ιανουάριο είναι δύσκολη υπόθεση"

News 24/7

24MEDIA NETWORK