Τον Ντόρσεϊ θα τον ξαναδείς το 2019 κι αν...

Για πότε μετατίθεται το επίσημο ντεμπούτο του Τάιλερ Ντόρσεϊ με την Εθνική ανδρών μετά τον (αναμενόμενο) αποκλεισμό του από την προεπιλογή.

Τον Ντόρσεϊ θα τον ξαναδείς το 2019 κι αν...

Την πρώτη φορά που ο διεθνής Τάιλερ Ντόρσεϊ "κόπηκε" (από τον Φώτη Κατσικάρη) ήταν στους δυο τελευταίους (μαζί με τον Καββαδά), αφού προτιμήθηκε ο Αθηναίου για τη 12άδα του προολυμπιακού στο Τορίνο.

Τη δεύτερη (από τον Κώστα Μίσσα) δεν μπήκε καν στο αεροπλάνο για την Αθήνα, μια και στην ΕΟΚ ενημερώθηκαν από τον εκπρόσωπό του για το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στο σάμερ λιγκ και δεν θέλησαν, σε καμία περίπτωση, να μπουν σε διαδικασία αμφισβήτησης.

Στην Ομοσπονδία δεν επιθυμούν να "κάψουν" το χαρτί του ομογενούς γκαρντ, αφού θα τον χρειαστούν στο μέλλον, μόνο που πλέον για να τον δούμε με την κυανόλευκη εμφάνιση θα περάσουν τουλάχιστον δυο χρόνια. Γι' αυτό υπάρχει εξήγηση.

Εκτός του ότι δεν υπάρχει διοργάνωση του χρόνου, ο Ντόρσεϊ, δεσμευμένος ήδη με τους Χοκς, δεν πρόκειται (σε καμία περίπτωση) να έρθει για τους αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου - όπως και κάθε άλλος παίκτης του ΝΒΑ.

Τούτο σημαίνει αυτομάτως πως θα είναι στη διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή από το καλοκαίρι του 2019, αν και εφόσον η Εθνική έχει πάρει το εισιτήριο για το Μουντομπάσκετ της Κίνας. Αφήστε που τότε θα είναι... free agent, αφού θα έχει λήξει το διετές συμβόλαιο με την Ατλάντα, και θα κοιτάζει το μέλλον του.

Γ.Ζ

News 24/7

24MEDIA NETWORK