"Τραμπούκικη και δολοφονική επίθεση!"

Ο δημοσιογράφος του Sport24 Radio 103,3 Σωτήρης Γεωργίου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Το 10 το κακό", με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη, για την επίθεση που κατήγγειλε ότι δέχθηκε από τον διεθνή σέντερ του Ολυμπιακού, Γιώργο Μπόγρη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

"Τραμπούκικη και δολοφονική επίθεση!"

Για την κατάστασή του:« Δεν έχω κοιμηθεί ακόμα, να δω πως θα κοιμηθώ. Είναι μεγάλη ευτυχία να είσαι ζωντανός και να μιλάς. Αυτό που ένιωσα δεν υπάρχει. Δεν έχω δεχθεί επίθεση από τους οπαδούς ομάδων τόσα χρόνια, διότι ξέρουν ότι είμαι ακριβοδίκαιος. Τον τελευταίο καιρό είχα απογοητευτεί, καθώς μου είχαν έρθει κάποιες απειλές και σκέφτηκα μήπως τα παρατήσω. Αλλά όχι, δεν θα αφήσουμε τον τραμπουκισμό να κυριαρχεί».

Για το συμβάν:« Ήμουν σε κεντρικό μαγαζί στο Κολωνάκι για να πιω ένα ποτό. Καθόμουν στην μπάρα μαζί με έναν φίλο μου και δέχθηκα τραμπούκικη και δολοφονική επίθεση από τον κ. Μπόγρη. Είναι δολοφονική, διότι μιλάμε για μπουνιές στο πρόσωπο. Δεν ήρθε να μου πει: «Τι γράφεις για μένα;», για το οποίο δε θα είχα πρόβλημα. Εκεί λοιπόν που καθόμουν στην μπάρα, ξαφνικά, νιώθω ότι κάποιος μου τραβούσε το αυτί με πολλή δύναμη. Γυρίζω και βλέπω ένα θηρίο και τρώω καρπαζιά στο κεφάλι. Αμέσως αντιλαμβάνομαι ότι είναι ο κ. Μπόγρης και δέχομαι μπουνιά στο πρόσωπο, αλλά προλαβαίνω να προστατευτώ. Ορμούν οι μπάρμεν να μας χωρίσουν, αλλά τρώω και τέταρτη μπουνιά. Αυτός συνέχισε να με τραμπουκίζει και να με κυνηγάει, λέγοντας ακαταλαβίστικα πράγματα. Είχε τόσο μένος που ενώ ήμουν έξω με ματωμένο το αυτί, συνέχιζε να με βρίζει. Ευτυχώς, είχαν μπει στη μέση και τα παιδιά από την ασφάλεια του μαγαζιού. Και να σας πως την αλήθεια, να με βρίσει κάποιος δεν έχω πρόβλημα, αλλά να κυκλοφορώ με ασφάλεια διότι στον κ. Μπόγρη ή σε κάθε κ. Μπόγρη δεν αρέσουν αυτά που γράφω;

Εννοείται ότι φώναξα την αστυνομία και πήγα στο νοσοκομείο. Ακόμα έχω πόνο στον αυχένα κι ευτυχώς που δεν πάθαμε κάτι χειρότερο. Δεν έκανα άμεσα μήνυση για να παρέλθει το αυτόφωρο, διότι δεν ήθελα να εμπλέξω τον Ολυμπιακό, που δεν εμπλέκεται πουθενά. Είναι καθαρά προσωπικό το θέμα με έναν κύριο με τον οποίο δεν έχω ανταλλάξει ποτέ μήνυμα. Δεν έχω καν το κινητό του, δε με ξέρει! Θα μιλήσω με δικηγόρους για να δω τι θα κάνω. Ζούμε πρωτοφανείς σκηνές. Τώρα έχω δύο απορίες. Η πρώτη είναι πώς ένας αθλητής επιτίθεται σε κάποιον με μπουνιές στο κεφάλι, χωρίς να έχει προηγηθεί λογομαχία. Και η δεύτερη είναι το πούκαταλήγουμε και το πού πηγαίνουμε. Αν το κάνουν αυτό οι αθλητές, τί θα κάνουν οι φίλαθλοι και οι υπόλοιποι; Μήπως μετά υπάρξουν και συμβόλαια για να μας πλακώσουν;

Μαζί μου επικοινώνησε ο Χρήστος Μπαφές από την ΚΑΕ Ολυμπιακός και μου είπε ότι θα ψάξουν το συμβάν, το κατέκριναν και θα με βοηθήσουν σε ότι χρειάζομαι. Εννοείται ότι δεν πρέπει να μπλέξουμε τα ομαδικά και τα οπαδικά με αυτό».

Για το αν είναι σε θέση να κάνει το βράδυ εκπομπή (σ. σ. στις δύο τα ξημερώματα):« Συνεχίζουμε κανονικά και δεν τους κάνουμε το χατίρι. Χαίρομαι που είμαι σε έναν σταθμό που δεν έχουμε καμία παρέμβαση».

24MEDIA NETWORK