"Τρελά" λεφτά Μαυροπάνος... Μάντζιος και η επιστροφή Πέκχαρτ!

Παρασκήνια! Λαχταριστά νέα από στη... σκιά των ποδοσφαιρικών εξελίξεων. Διαβάσαμε και μάθαμε πόσα χρήματα παίρνει ο Μαυροπάνος στην Άρσεναλ, πόσα πήρε ο Μάντζιος για να πάει στο Αιγάλεω. Μάθετε για το ελληνικό ενδιαφέρον που φέρνει πίσω τον Πέκχαρτ, όπως επίσης και για τη φυγή Κάμπος!

"Τρελά" λεφτά Μαυροπάνος... Μάντζιος και η επιστροφή Πέκχαρτ!

Καλημέρα, καλημέρα! Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.grεπιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση.

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ "ΤΙΜΙΟΥ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Ο Τόμας Πέκχαρτ έζησε τα πάντα στην ΑΕΚ. Από την αμφισβήτηση έφτασε στο... " Τόμας θα λέμε και θα κλαίμε" όταν χαιρετούσε τον περασμένο Ιούνιο με προορισμό το Ισραήλ. Στη στήλη του " ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗ" στην εφημερίδα " ΓΑΤΑ" αναδεικνύεται το... παιχνίδι της επιστροφής του "τίμιου" Τσέχου, όπως τον αποκαλούν στην ποδοσφαιρική πιάτσα, στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τη στήλη ο δίμετρος στράικερ έχει δεχθεί πρόταση εξάμηνου δανεισμού από ομάδα της Σούπερ Λιγκ Σουρωτή. Το όνομα αυτής δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη, αλλά όπως διαβάζουμε επιθετικό ψάχνουν οι Παναθηναϊκός, Ατρόμητος και η "Ελαφρά Ταξιαρχία".

ΠΟΣΑ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΜΑΥΡΟΠΑΝΟΣ;

Πάμε στην " LIVESPORT" και συγκεκριμένα στον " ΚΛΙΚΑΔΟΡΟ" εκεί που μαθαίνουμε με πόσα χρήματα αμείβεται ο Ντίνος Μαυροπάνος χάρη στη μεταγραφή του στην Άρσεναλ.

Ο 20χρονος στόπερ κόστισε στους "Κανονιέρηδες" πάνω από 2.000.000 ευρώ, αλλά και ο ίδιος για τα ελληνικά δεδομένα εξασφάλισε σούπερ συμβόλαιο. Βρέξει - χιονίσει όπως αναφέρει η στήλη ο παίκτης λαμβάνει 540.000 ευρώ ετησίως.

Μάλιστα, με τα μπόνους που έχουν μπει στη συμφωνία, ο Μαυροπάνος μπορεί να φτάσει και το 1.000.000 ευρώ το χρόνο. Για την ιστορία, στον ΠΑΣ ο νεαρός δεν έπαιρνε ούτε 20.000 ευρώ τον χρόνο.

"ΟΥΤΕ Η ΑΕΚ ΤΕΤΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ"

" Ο τρελός... του χωριού" γράφει στην " SPORTDAY" για τη μεταγραφική "βόμβα" του Αιγάλεω με την απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζιου. " Ούτε η ΑΕΚ δεν έδινε τόσα χρήματα όταν πέρασε από την κατηγορία" λένε στο ποδοσφαιρικό παζάρι για τη μεταγραφή Μάντζιου στο "Σίτι" η οποία φημολογείται ότι κόστισε 30.000 ευρώ για ένα εξάμηνο.

Δεν σηκώνει συζήτηση βέβαια ότι ο πρώην στράικερ του Παναθηναϊκού είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος στη Γ' Εθνική.

Ο ΝΕΟΣ ΑΤΖΕΝΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΜΠΕΛΗ ΚΑΙ Η ΙΤΑΛΙΑ

Τα μανατζερικά του Δημήτρη Κουρμπέλη πέρασαν από... σαράντα κύματα. Στο " SPORTIME" και συγκεκριμένα στη στήλη " agent Greek" μαθαίνουμε ότι ο παίκτης έκλεισε τη συμφωνία του με τον Αντώνη Αποστολόπουλο.

Δέλεαρ για το deal ήταν οι σούπερ άκρες του Έλληνα ατζέντη στην Ιταλία, γεγονός που άλλωστε έφερε στο προσκήνιο το ενδιαφέρον της Μπολόνια για τον κάπτεν του Παναθηναϊκού.

Οι υπογραφές μεταξύ Κουρμπέλη και Αποστολόπουλου έπεσαν την περασμένη Παρασκευή και πλέον πορεύονται μαζί.

ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ΚΑΜΠΟΣ

" Ο πληροφοριοδότης" για λογαριασμό της " ΩΡΑΣ" αποκαλύπτει το ενδιαφέρον τούρκικης ομάδας για τον Τζάλμα Κάμπος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της στήλης, άνθρωποι της Γκεντσεμπιρλιγκί βρέθηκαν στις σουίτες της Τούμπας για να παρακολουθήσουν τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Ο Κάμπος, στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στο τούρκικο κλαμπ, το οποίο ενδιαφέρεται να τον επανεντάξει στο ρόστερ του αφού ο 30χρονος παίκτης ανήκει στο γκρουπ αυτών που δεν... καίγονται να κρατήσουν στον ΠΑΟΚ.

Στη στήλη, επίσης, αναφέρεται ότι ο παίκτης αμείβεται με 800.000 ευρώ ετησίως, το συμβόλαιό του εκπνέει το '19 και οι Τούρκοι προσφέρουν 500.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσουν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK