Τρελά λεφτά σε Φυτανίδη πρέπει να πληρώσει ο Ατρόμητος

Σχεδόν πέντε μήνες μετά την καταγγελία του Σωκράτη Φυτανίδη κατά της ΠΑΕ Ατρόμητος, η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ δικαίωσε τον παίκτη και πλέον η ομάδα του Περιστερίου πρέπει να πληρώσει ένα μεγάλο, για τα δεδομένα του συλλόγου, ποσό!

Τρελά λεφτά σε Φυτανίδη πρέπει να πληρώσει ο Ατρόμητος

Το ποσό των 237.566,54 Ευρώ καλείται να πληρώσει η ΠΑΕ Ατρόμητος στον Σωκράτη Φυτανίδη μέσα στις επόμενες ημέρες. Είναι τα χρήματα που διεκδικούσε ο παίκτης μετά από καταγγελία που έκανε σε βάρος της εταιρίας το καλοκαίρι, όταν και τα... έσπασε με την διοίκηση της ομάδας.

Ο Ατρόμητος πέρασε στην... αντεπίθεση κάνοντας νέα καταγγελία κατά του έμπειρου στόπερ, η οποία και απορρίφθηκε. Μετά από αρκετούς μήνες η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ έβγαλε απόφαση και μένει να δούμε κατά πόσο θα επηρεάσει το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας τον Γενάρη, αλλά και το καλοκαίρι!

Ο Φυτανίδης είναι πλέον ελεύθερος και ήδη ακούγεται τόσο για τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά και τον Παναθηναϊκό. Για τους "πράσινους" η πληροφορία κυκλοφορεί εδώ και 2-3 μέρες. Πάντως ο παίκτης αναζητεί ομάδα και στο εξωτερικό.

Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

Στον Ατρόμητο δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια και έχουν σκοπό να παλέψουν την υπόθεση σε δευτεροβάθμιο όργανο, μάλιστα διέρρευσαν πως θεωρούν άδικη την απόφαση και πως όλα θα ξεκαθαρίσουν στις δικαστικές αίθουσες.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ

"Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. συνεκδίκασε τις αντίθετες αιτήσεις – προσφυγές του ποδοσφαιριστή Σωκράτη Φυτανίδη και της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών και α) απέρριψε κατά πλειοψηφία την προσφυγή της Π.Α.Ε., β) δέχτηκε εν μέρει, κατά πλειοψηφία, τις από 05.07.2017 [αρ. πρωτ. ΕΠΟ 18716/7-7-2017] και από 26.07.2017 [αρ. πρωτ. ΕΠΟ 21117/3-8-2017] προσφυγές του ποδοσφαιριστή. Αναγνώρισε ότι το από 21.07.2015 συμβόλαιο επαγγελματία ποδοσφαιριστή, ως τροποποιήθηκε με το από 30.11.2016 τροποποιητικό συμβόλαιο λύθηκε από τις 07.07.2017 με την καταγγελία του προσφεύγοντος ποδοσφαιριστή, με αποκλειστική υπαιτιότητα της καθ’ ης Π.Α.Ε.

Υποχρεώνει την καθ’ ης ΠΑΕ να καταβάλει στον αιτούντα για τις αιτίες που αναφέρονται στο σκεπτικό, το συνολικό ποσό των [38.709,58 Ευρώ (μεικτά) + 198.856,96 Ευρώ =] διακοσίων τριάντα επτά χιλιάδων πεντακοσίων εξήντα έξι Ευρώ και πενήντα τεσσάρων λεπτών (237.566,54 Ευρώ) με το νόμιμο τόκο, όπως λεπτομερώς αναφέρεται στο σκεπτικό μέχρι την εξόφληση".