Τρία Ενα Πηγάδια

Τρία Ενα Πηγάδια

"Εχω την εντύπωση πως θέλουν να φύγω..."

"Εχω την εντύπωση πως θα με διώξουν..."
"Μη φοβάσαι Ζντένεκ. Γιατί να κάνουν κάτι τέτοιο; Μία χαρά τα πάμε!"

"....."

"Σε παρακαλώ Εκι! Δεν θέλω να φύγω!!"

"Δεν θέλω να φύγω! Θέλω να παραμείνω προπονητής του Παναθηναϊκού!! Μπουχουχου!!!"Αίτηση απαλλαγής από το στρατό

"Κύριε Υπουργέ Άμυνας,

επιτρέψτε μου να σας εκθέσω το πρόβλημά μου και να σας ζητήσω να τακτοποιήσετε το θέμα μου.

Περιμένω να μου "έρθει το χαρτί" για να παρουσιαστώ στο στρατό.

Είμαι 24 χρονών και έχω παντρευτεί μια χήρα 44 χρονών, η οποία έχει μια κόρη 25 χρονών, την οποία παντρεύτηκε ο πατέρας μου. Επομένως ο πατέρας μου, αφού παντρεύτηκε την κόρη μου, είναι γαμπρός μου.

Επιπλέον η κόρη μου, αφού είναι σύζυγος του πατέρα μου, έγινε και μητριά μου.

Η γυναίκα μου κι εγώ αποκτήσαμε τον περασμένο Ιανουάριο ένα γιο. Κατά συνέπεια εκείνος, είναι αδερφός της συζύγου του πατέρα μου και κουνιάδος του πατέρα μου. Είναι όμως και θείος μου, αφού είναι αδερφός της μητριάς μου.

Aρα ο γιος μου είναι θείος μου.

Η σύζυγος του πατέρα μου απέκτησε τα Χριστούγεννα ένα γιο, ο οποίος είναι ταυτόχρονα αδερφός μου, αφού είναι γιος του πατέρα μου, και εγγονός μου, αφού είναι γιος της κόρης της γυναίκας μου.

Τότε εγώ είμαι αδερφός του εγγονού μου και, επειδή ο σύζυγος της μητέρας κάποιου είναι πατέρας του, αυτό έχει ως αποτέλεσμα εγώ να είμαι πατέρας της κόρης της γυναίκας μου και αδερφός του γιου της.

Επομένως είμαι ο παππούς μου.

Δεδομένου αυτού, σας παρακαλώ να με απαλλάξετε, αφού ο νόμος απαγορεύει πατέρας, γιος και εγγονός να υπηρετούν ταυτόχρονα στον στρατό".


Πραγματική εταιρεία!! (αναζητήστε τη στο διαδίκτυο)

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

"Ψαχνετε μια θέση στο δημόσιο; Μήπως σε μια καλή ιδιωτική εταιρία; Θέλετε να επιτύχετε στις εξετάσεις του Α.Σ.Ε.Π; Ή μήπως να γίνετε διευθυντής σε κάποιο τομέα;

Έχετε λιγότερα προσόντα από κάποιον ανταγωνιστή σας; Εμείς είμαστε εδώ να κανονίσουμε τη διαφορά. Γνωρίζετε κάποιο φιλικό σας πρόσωπο που βρήκε κάποια θέση με «μέσο», ενώ εσείς δεν είχατε; Δεν πειράζει, έχουμε εμείς και είναι στη διάθεσή σας!

Καλώς ήρθατε στην DWG! Έχουμε τη λύση για όλα τα παραπάνω προβλήματα καθώς και για πολλά άλλα. Γρήγορα, φιλικά, με πολύ μικρό κόστος και απόλυτη εχεμύθεια".Με την υπογραφή...

24MEDIA NETWORK