ΤΡΟΜΕΡΟ: Ξύρισε το κεφάλι του ο Ρονάλντο μετά τον τελικό του Champions League!

Το πρώτο πράγμα που έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με το που ξύπνησε την επομένη της κατάκτησης της κούπας με τα μεγάλα αυτιά ήταν να φωνάξει τον κομμωτή του και να αλλάξει εντελώς το λουκ του. Κάποιοι λένε πως εκπλήρωσε τη δέσμευση που είχε δώσει. Δείτε τη φωτογραφία.

Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates at the end of the Champions League soccer final between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday, June 3, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates at the end of the Champions League soccer final between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday, June 3, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του τελικού του Champions League. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με δύο δικά του γκολ οδήγησε τη Ρεάλ Μαδρίτης στη νίκη με 4-1 κόντρα στη Γιουβέντους και οι "μερένγκες" κατέκτησαν την 12η κούπα τους.

Τι έκανε όμως ο Πορτογάλος σταρ λίγες ώρες μετά τον τελικό; Αποφάσισε να αλλάξει εντελώς το λουκ του! Πολλοί ήταν εκείνοι άλλωστε που σχολίασαν το βαμμένο μαλλί του. Πήρε λοιπόν τηλέφωνο τον κομμωτή του και του ζήτησε να του τα... πάρει μια και καλή!

Ξύρισε το κεφάλι του αφήνοντας λίγο μαλλί μόνο στην κορυφή του κεφαλιού του. Η αλήθεια είναι πως δεν τον είχαμε δει ποτέ ξανά έτσι. Μήπως ήταν τελικά κάποια δέσμευση που είχε δώσει σε περίπτωση κατάκτησης; Μπορεί!

Σας αρέσει;

Κάπως έτσι πήγε και στη φιέστα της Ρεάλ:

ΤΡΟΜΕΡΟ: Ξύρισε το κεφάλι του ο Ρονάλντο μετά τον τελικό του Champions League!

Πάντως η φωτογραφία του... σάρωσε στο instagram, αφού μέσα σε μόλις μία ώρα συγκέντρωσε σχεδόν 2.000.000 likes! Παρόλα αυτά τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία είναι αμφιλεγόμενα, με πολλούς να ισχυρίζονται ότι δεν τους αρέσει το νέο λουκ του Πορτογάλου.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

News 24/7

24MEDIA NETWORK