Βαριά "καμπάνα" σε Paparazzi!

Βαριά "καμπάνα" σε Paparazzi!

Αθώους λόγω αμφιβολιών έκρινε όσους εμπλέκονταν στην περίφημη υπόθεση «Τζατζικίνη», το ανώτατο δικαστήριο της υγειονομικής επιτροπής της ΠΕΠ (Πανελλήνια Επιτροπή Παχύσαρκων). Αντίθετα, το "μάρμαρο" πλήρωσε ο Paparazzi, ο οποίος επειδή έκανε άθελά του χρήση της ουσίας «Τζατζικίνη» τιμωρήθηκε με 4ετή αποκλεισμό από πάσης φύσεως σουβλατζίδικων, κάτι που σημαίνει πως είναι αναγκασμένος για τα επόμενα 4 χρόνια να καταναλώνει μόνο λαχανικά!

Το ανώτατο δικαστήριο της ΠΕΠ αποτελείται από τους: Κωνσταντίνο Σαντουϊτσά (Πρόεδρος), Παναγιώτη Ποικιλία (Γραμματέας), Κωνσταντίνο Σαλάτα (Μέλος), Χαράλαμπο Ταραμά (Μέλος) και Στυλιανό Μπριζόλα (Μέλος)

Paparazzi: "Κάποιος έπρεπε να πληρώσει"

Λίγο μετά την ανακοίνωση, ο Paparazzi σχολίασε την τιμωρία του και την απαλλαγή όλων των άλλων: "Εμένα αυτό που με ενδιέφερε ήταν να μην έχουν πρόβλημα τα παιδιά και να μην κλείσουν το σουβλατζίδικο που σύχναζα. Αφού δεν το έκαναν, τότε όλα είναι καλά. Οι αποφάσεις του δικαστηρίου είναι σεβαστές. Κάποιος έπρεπε να "πληρώσει" και αυτός ήμουν εγώ. Το θετικό είναι πως ήθελα να αρχίσω δίαιτα, οπότε τώρα θα έχω ένα επιπλέον κίνητρο! Ζήτω οι χορτοφάγοι!".

News 24/7

24MEDIA NETWORK