"Ξαναχτύπησε" στο Facebook o Κουτσοκούμνης

Σε fun των social media και συγκεκριμένα του Facebook έχει εξελιχθεί ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης.

"Ξαναχτύπησε" στο Facebook o Κουτσοκούμνης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το μέλος της UEFA όταν δεν αφιερώνει στο μωράκι του, όπως κάνει συνέχεια, αναφέρεται στο κυπριακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο και ενίοτε ανάβει φωτιές. Δεν πάει πολύς καιρός που υποστήριξε ότι η λύση στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι οι εκλογές αλλά μία συναινετική λύση για να σπεύσει να διευκρινίσει ότι επρόκειτο για προσωπική άποψη αφού δεν ήταν πολλοί αυτοί που έκαναν λόγο για “επιθυμία” της FIFA για ορισμό διοικούσας επιτροπής στην ΕΠΟ πίσω από την συγκεκριμένη τοποθέτηση.

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης πόσταρε το τραγούδι του Γιάννη Πάριου “Τελειώσαμε λοιπόν” σημειώνοντας ότι... “Κι η νύχτα... πάλι η νύχτα ξημερώνει. Ένα ωραίο καλημέρα... σε όλους τους φίλους. Ταξίδι για ΦΙΦΑ σήμερα... παραδίνω το φάκελο Ελλάδα”.

Την Δευτέρα επανήλθε σημειώνοντας ότι τελικά θα παραμείνει επικεφαλής της παγκόσμιας αντιπροσωπείας στο “greek problem” λέγοντας... "Η ΦΙΦΑ έχει ανανεώσει την εντολή μου για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε..." αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν αποκλείεται να επιστρέψει σύντομα στην χώρα μας.

Σε επίμονες ερωτήσεις Ελλήνων δημοσιογράφων για τους νόμους, αν υπάρχει δέσμευση από τον υφυπουργού Αθλητισμού Κοντονή για να αποσύρει τις διατάξεις τους όπου υπάρχει παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο, τις θέσεις της FIFA για το ενδεχόμενο ορισμού προσωρινής διοίκησης στην ΕΠΟ, απέφυγε να απαντήσει. Το μόνο που είπε αναφερόμενος στις συναντήσεις που είχε με τον Σταύρο Κοντονή ήταν “Ε, δεν πήγαμε στον υπουργό για καφε”.

Στην παρατήρηση μάλιστα, ότι δεν έχει αλλάξει κάτι στο ελληνικό ποδόσφαιρο απάντησε ότι... “Έχετε κυπελλούχο και έχετε και πρωτάθλημα να πω δύο από τα σημαντικά” υπονοώντας ότι το Κύπελλο Ελλάδας πέρσι και το πρωτάθλημα φέτος συνεχίστηκαν έπειτα από τις επαφές που είχε στην Ελλάδα η αντιπροσωπεία της FIFA και της UEFA με την Πολιτεία και την ΕΠΟ.

Στην ευχή δε, η Κύπρος να κόψει βαθμούς από την Βοσνία στον αποψινό αγώνα για τα προκριματικά του Μουντιάλ (οι δύο εθνικές είναι στον ίδιο όμιλο με την Ελλάδα) σχολίασε... “Να βοηθήσουμε όπου μπορούμε”.

A. Π.

News 24/7

24MEDIA NETWORK