Ξεκούραση και scouting

O Kώστας Καϊμακόγλου γράφει για το contra.gr από τη Λιθουανία.

Ξεκούραση και scouting

Σήμερα είχαμε την πολυτέλεια να ξεκουραστούμε αρκετά. Οχι ότι έλειψε η προπόνηση από το πρόγραμμα αλλά οι ώρες χαλάρωσης στη συνέχεια ήταν πολλές και βρήκαμε την ευκαιρία να ηρεμήσουμε.

Αλλοι βρέθηκαν με τις οικογένειές τους, άλλοι προτίμησαν μία βόλτα, άλλοι το σερφάρισμα στο internet, το σημαντικό είναι όμως ότι το μυαλό ξέφυγε και οι ρυθμοί αποκαταστάθηκαν στο φυσιολογικό. Ξεκουράσαμε σώμα αλλά και πνεύμα.

Οπως κάθε μέρα, ρίξαμε και μία ματιά στους άλλους αγώνες. Δεν σας κρύβω ότι όλοι μας κάνουμε scouting, κοιτάμε στατιστικά, παρατηρούμε τρόπους παιχνιδιού. Είμαστε ενημερωμένοι για όλα και για όλους.

Μάθαμε, επίσης, και το πολύ καλό αποτέλεσμα της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στο Ισραήλ. Τους δίνουμε συγχαρητήρια για τη νίκη τους, μακάρι να κάνουμε και άλλες εμείς εδώ.

Aπό αύριο μπαίνουμε και πάλι δυνατά για το παιχνίδι με τα Σκόπια. Στη σημερινή προπόνηση δοκιμάσαμε κάποια καινούργια πράγματα σε άμυνα και επίθεση τα οποία θα κληθούμε να τα εφαρμόσουμε στο παρκέ. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK