"Μην απαντήσετε σε συνειδητές προκλήσεις"

Με μία χαμηλών τόνων ανακοίνωση, στην οποία εκφράζει το σεβασμό του προς την Ρεάλ Μαδρίτης, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ζητά από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να επιδείξουν ωριμότητα και ηρεμία την Τετάρτη, ακόμα κι αν... προκληθούν από την διαιτησία.

"Μην απαντήσετε σε συνειδητές προκλήσεις"
EUROKINISSI

Τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ Μαδρίτης έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον μετά την πρόθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να πάρει τους "πράσινους" από την Euroleague, συνεχίζοντας στις διοργανώσεις της FIBA.

Ο ορισμός των διαιτητών Λαμόνικα, Γιαβόρ και Λάτισεβς, όμως, θεωρείται κίνηση... πρόκλησης από την διοργανώτρια Αρχή, με τον πρώτο να είναι... κόκκινο πανί για το "τριφύλλι".

Μία μέρα, λοιπόν, πριν από την πρώτη αναμέτρηση με την "βασίλισσα", ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με γραπτή του δήλωση θέλει να ρίξει τους τόνους. Εκφράζει το σεβασμό του προς τους Ισπανούς και ταυτόχρονα ζητά ψυχραιμία.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ:

"Τρέφω απεριόριστο σεβασμό στην Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς πρόκειται για ένα σπουδαίο και με μεγάλη ιστορία κλαμπ. Εύχομαι στο πλαίσιο της προημιτελικής σειράς της διοργάνωσης να γίνουν ωραίοι αγώνες ανάμεσα σε δύο τεράστιες δυνάμεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ, που θα τους ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι, θα κριθούν μέσα στο παρκέ και η καλύτερη ομάδα θα προκριθεί τελικά στο Final 4.

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έχουν αποδείξει την αγάπη τους για την ομάδα καθώς και το επίπεδό τους. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να απαντήσουν στις συνειδητές προκλήσεις που ενδέχεται να γίνουν από πλευράς άλλων παραγόντων. Να μην τους δοθεί κανένα δικαίωμα να επιβάλλουν στον Παναθηναϊκό μας νέα τιμωρία, ακόμη και αν οι διαιτητές αποδειχθούν κατώτεροι των περιστάσεων.

Θα ήθελα να επαναλάβω την ευχή μου να προκριθεί στο Final 4 η καλύτερη ομάδα και αυτή να είναι η δική μας!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ