Survivor: Η αντίδραση Μουρούτσου για το... θάψιμο στη Λάουρα Νάργες

Ο Μιχάλης Μουρούτσος υπερασπίστηκε στο facebook τη σύντροφό του, Λάουρα Νάργες, μετά το θάψιμο από τους "Μαχητές" και τα σχόλια για τον πισινό της στο κυριακάτικο επεισόδιο του Survivor.

Survivor: Η αντίδραση Μουρούτσου για το... θάψιμο στη Λάουρα Νάργες

Οι ήττες επέστρεψαν στο... στρατόπεδο των "Μαχητών" στο Survivor και αυτή τη φορά οι πίκρα των ασήμων συνδυάστηκε με πολύ... θάψιμο για τους αντιπαλους τους. Η Λάουρα Νάργες, όπως και η Σόφη Πασχάλη, αλλά και ο Κώστας Κοκκινάκης, είχαν την... τιμητική τους από τους αντιπάλους τους.

Συγκεκριμένα ο Κύπριος παίκτης των "Μαχητών", Μάριος Ιωαννίδης μιλώντας στην συμπαίκτριά του, Ειρήνη Κολιδά, ανέφερε: "Δεν μπορώ να περιμένω τη Λάουρα με τον κώ…ο τον τόσο να κερδίζει εσένα! Αν δεν καταφέρουμε να κερδίσουμε τον Κοκκινάκη και τη Λάουρα Νάργες, μην περιμένετε να κερδίσουμε το Survivor".

Με αφορμή αυτή την ατάκα, ο σύντροφος της Λάουρα Νάργες, Μιχάλης Μουρούτσος, απάντησε μέσω social media, γράφοντας χαρακτηριστικά: "Σταματά να τους κερδίζεις.. νευριάζουν..και τους χαλάς την ηρεμία..στο τέλος θα σου κάνουν και μήνυση...".

News 24/7

24MEDIA NETWORK