Survivor: Η ασυλία, η αποχώρηση και η... κόντρα!

Ένα από τα τελευταία αγωνίσματα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Ποιος παίκτης θα κερδίσει την ασυλία και ποιος θα ο τελευταίος που θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο πριν τον ημιτελικό;

Survivor: Η ασυλία, η αποχώρηση και η... κόντρα!

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον το Survivor που θα ρίξει αυλαία με τον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα στις 5 Ιουλίου.

Το βράδυ της Τετάρτης (28/6) θα δούμε ένα από τα τελευταία αγωνίσματα με τους πέντε παίκτες που έχουν απομείνει να διαγωνίζονται για την ασυλία.

Ποιος όμως θα καταφέρει να κερδίσει και να εξασφαλίσει με αυτό τον τρόπο τη θέση του στην τελική τετράδα του παιχνιδιού; Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή "Φτιάξε καφέ να στα πω" του "Ε", αλλά και σύμφωνα με τις διαρροές που έχουν σκάσει τις τελευταίες ώρες, την ασυλία κατακτά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, ο Ντάνος, ο μοναδικός παίκτης που έχει απομείνει στην ομάδα των Διασήμων, να εξαιρείται από την ψηφοφορία για αποχώρηση. Σε εκείνη οι "Μαχητές" (και ο Ντάνος) όπως όλα δείχνουν αναμένεται να ψηφίσουν τον Γιάννη Σπαλιάρα, καθώς όλοι υπόλοιποι παίκτες (των "μαχητών") έχουν έρθει πιο κοντά μεταξύ τους.

Τα πάνω κάτω φέρνει σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή του "Ε" η απόφαση του Γιώργου Αγγελόπουλου να βγάλει προτεινόμενο (καθώς έχει την ασυλία), τον Κώστα Αναγνωστόπουλο. Στο ντέρμπι Σπαλιάρας-Αναγνωστόπουλος κι ενώ αρχικά φαινόταν πως ο πρώτος θα έχανε, τις τελευταίες ώρες οι διαρροές αναφέρουν πως θα είναι εκείνος που θα παραμείνει και θα πάει στην τελική τετράδα!

Μην ξεχνάμε ότι κάτι τέτοιο είχε υποστηρίξει... κατά λάθος και η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της λέγοντας πως ο Σπαλιάρας θα βρίσκεται στην τελική τετράδα:

Μάλιστα οι λεπτομέρειες που διέρρευσαν είναι και... πιπεράτες αφού αναφέρουν πως θα υπάρξει και κόντρα μεταξύ του Ντάνου και του Αναγνωστόπουλου την ώρα που ο τελευταίος θα αποχωρήσει και δεν θα δεχθεί να τον χαιρετήσει (κάτι τέτοιο είχε κάνει και η Σόφη Πασχάλη που δεν τον αγκάλιασε κι απλά του έδωσε το χέρι). Ντάνος και Αναγνωστόπουλος άλλωστε είχαν καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού... εντάσεις μεταξύ τους, ενώ ο δεύτερος δεν ήταν και ο πιο ήρεμος παίκτης που είδαμε στο Survivor.

Εφόσον τελικά επαληθευτεί το παραπάνω σκηνικό τότε θα έχει διαψευστεί για ακόμη μια φορά η... περιβόητη λίστα με τις ψήφους του κάθε παίκτη, που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο λίγες ώρες μετά την μεγάλη 24ωρη ψηφοφορία του παιχνιδιού.

Η πρώτη φορά που διαψεύστηκε ήταν φυσικά με την αποχώρηση της Σάρας Εσκενάζυ κι ενώ όλοι πίστευαν πως θα αποχωρήσει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Λέτε να το δούμε λοιπόν και σήμερα; Καθόλου απίθανο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK