Όλα τα intro και τα κορυφαία soundtracks του FIFA

Ένα από τα παιχνίδια που μας κράτησαν συντροφιά από την εφηβική ηλικία μέχρι σήμερα. Βασικά παιδιά είμαστε ακόμα, οπότε ας πιάσουμε ξανά τα χειριστήρια. Τα οποία πλέον είμαστε αρκετά ώριμοι για να μην σπάμε. Μπορεί και όχι.

Όλα τα intro και τα κορυφαία soundtracks του FIFA
EA SPORTS OFFICIAL TWITTER ACCOUNT

Με την κυκλοφορία στους δρόμους της χώρας να πραγματοποιείται υπό περιορισμούς και κάτω από αυστηρούς ελέγχους -τουλάχιστον στις μεγαλουπόλεις- η πλειοψηφία των Ελλήνων περνάει την περισσότερη ώρα της εντός οικίας. Και όσον αφορά τον ανδρικό πληθυσμό, ας μην κρυβόμαστε, η μέρα περνάει με συγκεκριμένα πράγματα...

Σειρές, καμιά ταινία (...), online τυχερά παιχνίδια, football manager, pro evolution soccer (σκέτο), ΝΒΑ 2K, Rainbow Six Siege, FIFA. Ας μείνουμε στο τελευταίο και ας θυμηθούμε όλα τα intro του παιχνιδιού της EA Sports από το 1993 μέχρι σήμερα.

Του 2018:

Πάμε στο 2019:

Φτάσαμε και στο 2020. Δεν βγήκε η επιλογή Αζάρ, αλλά οκ.

Ακολουθεί ένα Top-30 με τα καλύτερα soundtracks του παιχνιδιού. Εσένα ποιο είναι το αγαπημένο σου;

Το ίδιο, ίσως και μεγαλύτερο ενδιαφέρον, παρουσιάζει η εξέλιξη του παιχνιδιού. Σε ήχο, εικόνα, gameplay, ρεαλισμό. Με την τεχνολογία να καλπάζει, μοιραία τα γραφικά αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη προσέγγιση με το πραγματικό. Οι βασικές, σχεδόν άκομψες ως αφύσικες κινήσεις, έχουν δώσει την θέση τους σε χειρισμούς που απαιτούν... σπάσιμο του αντίχειρα για να επιτευχθούν.

Ωραία τα θυμηθήκαμε, αυτά τα παιχνίδια μας κράτησαν συντροφιά από την εφηβική ηλικία μέχρι σήμερα. Βασικά παιδιά είμαστε ακόμα, οπότε ας πιάσουμε ξανά τα χειριστήρια. Τα οποία πλέον είμαστε αρκετά ώριμοι για να μην σπάμε. Μπορεί και όχι. Προχωράμε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK