Το ιδανικό gadget για την προπόνησή σου κάνει περισσότερα απ' όσα φαντάζεσαι

Ή αλλιώς όταν το smartwatch σου δεν είναι ένα συνηθισμένο smartwatch.

Το ιδανικό gadget για την προπόνησή σου κάνει περισσότερα απ' όσα φαντάζεσαι

Υπάρχουν αντικείμενα/gadgets που είναι απαραίτητα στην καθημερινότητά μας. Όταν λέμε 'απαραίτητα', εννοούμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε βήμα χωρίς αυτά. Για άλλους 'απαραίτητο' μπορεί να είναι το κινητό, για άλλους το πορτοφόλι, για άλλους κάτι διαφορετικό. Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την καθημερινότητα κάθε ανθρώπου και το πώς αυτή είναι δομημένη.

Σε αυτό το άρθρο θα ασχοληθούμε με εκείνη την κατηγορία ανθρώπων που λατρεύουν τον αθλητισμό και εκτός από τον αθλητισμό λατρεύουν και την τεχνολογία. Γι' αυτούς τους ανθρώπους το 'απαραίτητο' είναι ένα smartwatch. Ένα smartwatch που είναι ο σύμμαχός τους στις αθλητικές τους δραστηριότητες, ένα smartwatch που οργανώνει την καθημερινότητά τους, τούς 'λύνει' τα χέρια και κάνει τα απλά ακόμη πιο απλά. Γιατί οι δραστήριοι άνθρωποι χρειάζονται και ένα δραστήριο ρολόι.

Τα smartwatches της Garmin διαθέτουν όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά και ακόμη περισσότερα. Είναι φτιαγμένα για τους ανθρώπους που κάνουν πολλά πράγματα παράλληλα στην καθημερινότητά τους, εργάζονται πολλές ώρες, όμως δεν παραλείπουν και την άσκηση. Είναι ρολόγια, διαφορετικά από όλα τα άλλα. Πλέον, ένα νέο χαρακτηριστικό, ήρθε να τα κάνει μοναδικά.

Το χαρακτηριστικό που 'απογειώνει' το smartwatch σου

Πόσες φορές έχεις βγει από το σπίτι παίρνοντας μαζί σου μόνο τα κλειδιά; Πόσες φορές έχεις θυμηθεί στη μέση της διαδρομής ότι ξέχασες το πορτοφόλι σου και έχεις γυρίσει πίσω για να το πάρεις; Been there, done that. Έχει συμβεί σίγουρα σε όλους. Αυτό που γινόταν πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να χάνεις χρόνο. Σε έναν ιδανικό κόσμο λοιπόν, δεν θα χρειαζόταν να έχεις τίποτα μαζί σου και όλα θα γίνονταν αυτόματα. Κι όμως αυτός ο ιδανικός κόσμος δεν είναι μακριά χάρη στο Garmin Pay. Εξηγούμαστε.

Το Garmin Pay από την Alpha Bank είναι ο νέος πρωτοποριακός τρόπος για να πραγματοποιούν οι λάτρεις των σπορ και της τεχνολογίας τις πληρωμές τους, εύκολα και με ασφάλεια, χωρίς να χρειάζεται να έχουν μαζί τους μετρητά, πορτοφόλι, κάρτα ή κινητό. Πλέον, οι κάτοχοι smartwatches Garmin μπορούν να χρησιμοποιούν για τις πληρωμές τους το ρολόι τους στα τερματικά contactless, έχοντας εγγράψει την κάρτα τους Alpha Bank Visa (χρεωστική ή πιστωτική).

Το ιδανικό gadget για την προπόνησή σου κάνει περισσότερα απ' όσα φαντάζεσαι

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι μπορείς να βγεις από το σπίτι σου, χωρίς να φορτώνεσαι με κάρτες, πορτοφόλια, μετρητά, χαρτιά, κινητά και τα σχετικά. Κι αν αγαπάς το τρέξιμο ή την πεζοπορία ακόμα καλύτερα, αφού όλα αυτά αποτελούσαν ένα έξτρα βάρος που σίγουρα θα ήθελες να αποφύγεις. Πλέον θα φοράς το αγαπημένο σου smartwatch που θα είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή να πραγματοποιήσει ανέπαφη συναλλαγή. Η εισαγωγή του PIN στο ρολόι γίνεται μία φορά τη μέρα για λόγους ασφαλείας ή εφόσον το ρολόι βγει από το χέρι. Έτσι, όλες οι συναλλαγές (εκτός από την πρώτη) ανεξαρτήτως ποσού πραγματοποιούνται χωρίς PIN.

Το Garmin Pay παρέχεται μέσω του Garmin Connect app σε κατόχους iOS & Android smartphones. Για να μην ψάχνεσαι, δες πώς στο παρακάτω video.

Άφησε σπίτι το πορτοφόλι σου και φόρεσε το smartwatch σου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK