Το smartphone του 'Θρύλου του Τίκι-Τάκα' δεν ανήκει σε παίκτη της Μπαρτσελόνα

Ο Αντρέας Περέιρα δεν αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα, αλλά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρ' όλα αυτά, θεωρεί τον εαυτό του 'Θρύλο του Τίκι-Τάκα' και το δηλώνει με τον πιο ξεδιάντροπο τρόπο.

Ο Αρτούρ της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζει γκολ μαζί με τους συμπαίκτες του, κατά την διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στη Λεγάνες
Ο Αρτούρ της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζει γκολ μαζί με τους συμπαίκτες του, κατά την διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στη Λεγάνες AP PHOTO/JOAN MONFORT

O Αντρέας Περέιρα είναι ένας νεαρός Πορτογάλος χαφ που προσπαθεί να κάνει κάποια καριέρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε μια δύσκολη εποχή για τον αγγλικό σύλλογο, όπου οι καλές εμφανίσεις της ομάδας του Όλε Γκούναρ Σόλκσιερ δεν έρχονται ακριβώς με ρυθμό πολυβόλου. Ο 23χρονος παίκτης, όμως, θεωρεί τον εαυτό του αρκετά ικανό στο 'tiki-taka' στιλ παιχνιδιού, που καθιέρωσε η Μπαρτσελόνα. Τουλάχιστον, αυτό υποδηλώνει το χρυσό iPhone 11 Pro του, αξίας 5.000 ευρώ, που του παραχώρησε η εταιρεία iDesign Gold.

Η ιρλανδική εταιρεία έχει λανσάρει αντίστοιχα μοντέλα για τον Λιονέλ Μέσι και τους συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα, αλλά και για τους Κέβιν ντε Μπρόινε, Μπενζαμέν Μεντί και Κάιλ Γουόκερ της Μάντσεστερ Σιτι. Ανάλογο δώρο επίσης έχουν λάβει οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ, χωρίς κάποιο 'ηχηρό' σλόγκαν, όπως αυτό που επέλεξε ο Περέιρα για τον εαυτό του.

Ο Περέιρα λογικά έλαβε το συγκεκριμένο smartphone ώστε να αποδώσει φόρο τιμής στον Μέσι ή κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα. Εντούτοις, δεν αποκλείεται να θεωρεί τον εαυτό του 'Θρύλο του Τίκι-Τάκα', αν κι έχει μέσο όρο μόλις 32 πάσες ανά παιχνίδι της Premier League. Μέσι, τρίζει η θέση σου (μπορεί και όχι).

Θα φύγει ο Μέσι από την Μπαρτσελόνα; Η απάντηση στο Pod-όσφαιρο:


News 24/7

24MEDIA NETWORK